Χιλιάδες στο προσκύνημα της Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν πριν την κηδεία

Χιλιάδες στο προσκύνημα της Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν πριν την κηδεία

Συγκίνηση στην Ιρλανδία - Η κηδεία της τραγουδίστριας των Cranberries θα γίνει την Τρίτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο

Χιλιάδες θαυμαστές της Ντολόρες Ο' Ριόρνταν πέρασαν από χθες Κυριακή μέχρι και σήμερα το πρωί στην Saint Joseph's Church του Λίμερικ της Ιρλανδίας για να αποτίσουν φόρο τιμής στη σορό της τραγουδίστριας των Cranberries που είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Η μητέρα της Ο'Ριόρνταν καθώς και τα πέντε αδέλφια της, συνόδευσαν το φέρετρο με την σορό της στην εκκλησία.

Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας ομπρέλες, άνθρωποι όλων των ηλικιών αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, κρατώντας σημειώματα αποχαιρετισμού με στίχους από τα τραγούδια της, όπως το Linger, το Zombie και το Beautifull day.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με παρόντες 200 συγγενείς και φίλους της στην εκκλησία  St Ailbe's του χωριού Μπάλιμπρικεν, λίγο έξω από το Λίμερικ.

Η 46χρονη τραγουδίστρια του επιτυχημένου ιρλανδικού συγκροτήματος βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, όπου βρισκόταν για να ηχογραφήσει μια εκδοχή του Zombie με το συγκρότημα της χαρντ ροκ Bad Wolves.

Την Παρασκευή ο ιατροδικαστής του Λονδίνου Στίβεν Ερλ δήλωσε ότι αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροτομής και ότι η πλήρης έκθεσή του θα παραδοθεί στις 3 Απριλίου παρότι ο θάνατός της δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος.