Πόσταρε τη κόρη του στο Facebook και μια ώρα μετά την έσφαξε

Πόσταρε τη κόρη του στο Facebook και μια ώρα μετά την έσφαξε

Ο φερόμενος δράστης πρόσφατα είχε χάσει τη δουλειά του

Η μητέρα της Mylee Billingham έκανε like στη φωτογραφία της κόρης της που τραβήχτηκε μια ώρα πριν μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου, την Κυριακή το βράδυ. Το μικρό κορίτσι, φοράει τις ροζ πιτζάμες του και έχει μπροστά της ένα πιάτο που περιέχει πίτσα την οποία απολαμβάνει ξέγνοιαστα στο κρεβάτι του. Λίγες ώρες αργότερα, ο πατέρας της θα συλλαμβάνοντας ως ο βασικός ύποπτος για τη φρικτή δολοφονία της 8χρονης.

Το ανήλικο κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή από τραύμα στη κοιλιακή χώρα που προήλθε από μαχαίρι. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Brownhills του West Mids στην Αγγλία και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 54χρονο πατέρα Bill Billingham όταν η μητέρα του άτυχου παιδιού φέρεται να είπε σε μια γειτόνισσα ότι ο άντρας της μαχαίρωσε το παιδί της.

Η Mylee άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη.

Αμέσως μετά το έγκλημά του ο παιδοκτόνος αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του με το ίδιο μαχαίρι. Φίλος του 54χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται φρουρούμενος δήλωσε ότι ο Billingham πρόσφατα είχε απολυθεί από τη δουλειά του σε ένα εργοστάσιο.

Ο Bill Billingham αριστερά, με τον αδελφό του