Στο νοσοκομείο ο Πελέ

Στο νοσοκομείο ο Πελέ

Αγωνία για τον 78χρονο θρύλο του ποδοσφαίρου που κατέρρευσε στο σπίτι του

Δυσάρεστο είναι τα νέα από τον διεθνή Τύπο για τον 78χρονο Πελέ, ο οποίος φέρεται ότι κατέρρευσε στο σπίτι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Οι γιατροί κάνουν λόγο για υπερκόπωση. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία παραμένει υπό παρακολούθηση, χωρίς να εκφράζονται ιδιαίτερες ανησυχίες για την κατάστασή του.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του εξωτερικού, η νέα περιπέτεια της υγείας του θρυλικού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, τον αναγκάζει να ακυρώσει ένα προγραμματισμένο για αύριο ταξίδι στο Λονδίνο, όπου η βρετανική ένωση δημοσιογράφων ποδοσφαίρου (FWA), επρόκειτο να τιμήσει τον μεγάλο Βραζιλιάνο σταρ.

Ο Πελέ αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα από το 2015, όταν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο ισχίο. Στη συνέχεια, αναγκάστηκε να χειρουργηθεί ξανά, με σκοπό την αποσυμπίεση νευρικών ριζών.

Την τελευταία διετία κινείται με μεταλλικό περιπατητήρα, ενώ στην κλήρωση του Μουντιάλ, που είχε γίνει στο Κρεμλίνο, καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι.