Η σπαρακτική εικόνα παππού που θρηνεί για την εγγονή του

Η σπαρακτική εικόνα παππού που θρηνεί για την εγγονή του

Λίγο καιρό μετά την εικόνα, η ανήλικη έσβησε

Η Braylynn Lawhon διαγνώστηκε με γλοίωμα εγκεφάλου λίγο μετά τα πέμπτα γενέθλιά της τον Δεκέμβριο- πρόκειται για μια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου που επηρεάζει συχνά τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών. Η ιστορία της 5χρονης, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Gulf Breeze στην κομητεία Santa Rosa στη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν καλά καλά προλάβει να ζήσει.

«Η πριγκίπισσα Braylynn μας άφησε αφήσει», έγραψε η μητέρα του παιδιού, Ally Parker, στο Facebook  τη Δευτέρα το βράδυ. «Μπορεί τώρα να εισέλθει στο βασίλειό της. Πάλεψε τόσο σκληρά για τόσο πολύ καιρό που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τη μητέρα της Lawhon στις αρχές Ιανουαρίου απεικονίζει τον παππού του παιδιού, τον Sean Peterson να κλαίει δίπλα στην εγγονή του ενώ εκείνη βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου Παίδων «The Studer Family Children at Sacred Heart», στην Pensacola. Η εικόνα δημοσιεύτηκε σε πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και στα social media, προκαλώντας έντονα συναισθήματα.