Φόρεσε όλα του τα ρούχα για να μην πληρώσει βαλίτσα

Φόρεσε όλα του τα ρούχα για να μην πληρώσει βαλίτσα

Τριήμερη περιπέτεια για νεαρό άφραγκο άνδρα που δεν τον δεχόταν οι αεροπορικές γιατί είναι «ταραξίας»

Η περιπέτεια του άντρα που υπογράφει στο Twitter ως Ryan Hawaii στο αεροδρόμιο της Ισλανδίας θα ήταν εντελώς κωμική, αν ο ίδιος έκανε ότι έκανε απλά για πλάκα.

Έχοντας περάσει 9 μέρες στην Ισλανδία, ο Ryan θα επέστρεφε αεροπορικώς στο σπίτι του στο Λονδίνο, όταν είδε στο αεροδρόμιο του Κέφλαβικ πως το εισιτήριο που του είχε αγοράσει η κουνιάδα του δεν περιλάμβανε αποσκευή.

Ο σχεδιαστής ρούχων και μουσικός ήταν πια άφραγκος, κι έτσι δεν μπορούσε να πληρώσει τις 90 λίρες που του ζητούσε η British Airways για να βάλει τη βαλίτσα του στην πτήση. Αποφάσισε λοιπόν να φορέσει όλα του τα ρούχα, 10 μπουφάν και 8 παντελόνια, προκειμένου να επιβιβαστεί κανονικά στην πτήση.

Η ασφάλεια του αεροδρομίου δεν χάρηκε όμως όταν τον είδε έτσι φουσκωτό-φουσκωτό και σύντομα η αστυνομία θα τον υποδεχόταν στον επίγειο έλεγχο...

Την επομένη επέστρεψε στο αεροδρόμιο, έχοντας προλάβει να πουλήσει μερικά από τα ρούχα του, σκοπεύοντας να αγοράσει εισιτήριο από την EasyJet. Μόνο που τώρα η φήμη του προηγούνταν και, όπως ισχυρίστηκε, η αεροπορική αρνήθηκε να τον αφήσει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Όπως διατείνεται ο ίδιος, του είπαν πως είναι ταραξίας και αποτελεί απειλή για τους επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους.