Με κάθε ζευγάρι παπούτσια δώρο ετήσια κάρτα απεριορίστων για τα ΜΜΜ

Με κάθε ζευγάρι παπούτσια δώρο ετήσια κάρτα απεριορίστων για τα ΜΜΜ

Η πρωτότυπη πλην εξαιρετικά επιτυχημένη διαφήμιση

Η πολύ πρωτότυπο διαφημιστική καμπάνια «έπιασε» απογειώνοντας τις πωλήσεις: με κάθε ζευγάρι αθλητικών Adidas, δώρο μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) και μάλιστα με διάρκεια για όλο το 2018!

Αυτά είναι τα πολύ καλά νέα. Τα κακά νέα όμως είναι ότι: α. Η προσφορά ίσχυε μόνον για 500 ζευγάρια (που βέβαια έγιναν ανάρπαστα) και β. Η προσφορά ίσχυε μόνον για το κατάστημα της εταιρείας στο Βερολίνο.

Πάντως, κατά εκατοντάδες οι κάτοικοι του Βερολίνου έκαναν ουρές έξω από το μαγαζί αφού τα συγκεκριμένα αθλητικά παπούτσια, τα οποία φέρουν στοιχεία της ταπετσαρίας των καθισμάτων του μετρό, πωλούνται έναντι 180 ευρώ και έχουν πάνω τους και το εισιτήριο, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 760 ευρώ!

Μάλιστα δεν ήταν μόνον οι Βερολινέζοι. Άνθρωποι από όλη τη Γερμανία πήγαν στο Βερολίνο και διανυκτέρευσαν σε υπνόσακους στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο ζευγάρι μαζί με την κάρτα για τα ΜΜΜ. Ανά τακτά διαστήματα ο υπεύθυνος του καταστήματος καταμετρούσε τα άτομα και όσοι απουσίαζαν διαγράφονταν από τη λίστα.

Η κάρτα, η οποία είναι ραμμένη στην γλώσσα του παπουτσιού, ισχύει για το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία και τα φέρι του Βερολίνου, υπό την προϋπόθεση ότι ο επιβάτης φοράει τα παπούτσια την ώρα της επιβίβασης!