Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί εμποδίζουν την καταπολέμηση των ναρκωτικών

Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί εμποδίζουν την καταπολέμηση των ναρκωτικών

Τους κατηγορεί ότι βάζουν εμπόδια σε μια συμφωνία για την απέλαση 800.000 νεαρών μεταναστών.

Λίγες ημέρες μετά το ρατσιστικό του παραλήρημα κατά πολιτών από την Λατινική Αμερική, τη νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική, ο αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επανέρχεται, βάλλοντας αυτή τη φορά κατά των Δημοκρατικών.

Ειδικότερα, ο Τραμπ σε νέο twit του σήμερα κατηγορεί τους Δημοκρατικούς, ότι βάζουν εμπόδια στην επίτευξη μιας συμφωνίας για την προστασία περίπου 800.000 νέων μεταναστών από την απέλαση.

«Ειλικρινά δεν νομίζω ότι οι Δημοκρατικοί θέλουν να κάνουν μια συμφωνία. Μιλάνε για τη DACA, αλλά δεν θέλουν να βοηθήσουν» γράφει και προσθέτει, ότι «είμαστε έτοιμοι, πρόθυμοι και ικανοί να κάνουμε μια συμφωνία, αλλά αυτοί δεν θέλουν».

Στη συνέχεια αναφέρει, ότι η αυξημένη ασφάλεια των συνόρων αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της εκστρατείας του, υποστηρίζοντας ότι οι Δημοκρατικοί του Κογκρέσου «δεν θέλουν να σταματήσουν τα ναρκωτικά».

«Δεν θέλουν ασφάλεια στα σύνορα, δεν θέλουν να σταματήσουν τα ναρκωτικά, θέλουν να στερήσουν χρήματα από τους στρατιωτικούς μας, κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά, κατηγορώντας ουσιαστικά, αποκλειστικά τους μετανάστες για την εισαγωγή ναρκωτικών στις ΗΠΑ.

Καταλήγοντας αναφέρει, ότι «το πρότυπό μου είναι πολύ απλό, η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ».