Κρουαζιερόπλοιο πέφτει στη δίνη κυκλώνα και οι επιβάτες ζουν εφιάλτη

Κρουαζιερόπλοιο πέφτει στη δίνη κυκλώνα και οι επιβάτες ζουν εφιάλτη

Δείτε το βίντεο

Το να σαλπάρει κανείς από τη Νέα Υόρκη για τις Μπαχάμες για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς έπρεπε να είναι μια χαλαρωτική απόδραση, τουλάχιστον έτσι πίστευαν οι χιλιάδες επιβάτες του Norwegian Breakaway. Αλλά αντ 'αυτού έζησαν ένα τριήμερο εφιάλτη έντονων καιρικών φαινομένων με σφοδρή βροχόπτωση, έντονη χιονόπτωση στην ανοιχτή θάλασσα, αφού ο πλοίαρχος κατευθύνθηκε στη δίνη του «κυκλώνα-βόμβα» Grayson.

Μερικοί επιβάτες άρχισαν να φοβούνται για τη ζωή τους καθώς τα κύματα έσπαζαν τις πλευρές του πλοίου με αποτέλεσμα την είσοδο νερών στα κλιμακοστάσια. Η Karoline Ross έγραψε στο Twitter: «Ήμουν μαζί με όλη μου την οικογένεια και σκέφτηκα ότι δεν θα τα καταφέρουμε».

Το πλοίο αναχώρησε από τη Νέα Υόρκη στις 29 Δεκεμβρίου και επέστρεψε στην πόλη στις 5 Ιανουαρίου. Μετέφερε πάνω από 4.000 επιβάτες, όταν βρέθηκε εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, από τη Φλόριντα μέχρι τη Νέα Αγγλία.

Αφού οι επιβάτες... κουνήθηκαν αρκετά για τρεις συνεχόμενες ημέρες, το Norwegian Breakaway επέστρεψε στη Νέα Υόρκη χωρίς σοβαρή ζημιά.