Τα επιστημονικής φαντασίας Χρόνια Πολλά του Πούτιν στις ΗΠΑ

Τα επιστημονικής φαντασίας Χρόνια Πολλά του Πούτιν στις ΗΠΑ

O Ρώσος πρόεδρος εμφανίζεται σε επεισόδιο της σειράς επιστημονικής φαντασίας Black Mirror!

Στο καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, ο Βλαντίμιρ Πούτιν ευχήθηκε στους Ρώσους πολίτες Χρονιά Πολλά. Ο Ρώσος πρόεδρος στο μήνυμα του κάλεσε τους Ρώσους να γίνουν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς λίγο μάγοι και ευχήθηκε σε όλους να προσέχουν τους οικείους τους και να αντιμετωπίζουν με σεβασμό τους γύρω τους.

Ωστόσο ο Ρώσος πρόεδρος δεν ευχήθηκε καλή Χρονιά μόνο στους συμπατριώτες του, αλλά και στους Αμερικανούς πολίτες. Μόνο που τις ευχές του τις έστειλε μέσα από τα πρώτα επεισόδια της σειράς επιστημονικής φαντασίας Netflix Black Mirror!

Στο βίντεο, ο Πούτιν εμφανίζεται να εύχεται στους Αμερικανούς Χρόνια Πολλά για το Νέο Έτος, με φόντο το Κρεμλίνο. Στην οθόνη εμφανίζεται ταυτόχρονα η φράση που γράφει «με την άδεια των ειδήσεων του Κρεμλίνου».

«Αξιότιμοι πολίτες της Αμερικής. Αγαπητοί φίλοι. Το μέλλον είναι όσο ποτέ πιο φωτεινό» λέει ο Πούτιν στο σύντομο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του. Στην οθόνη εμφανίζεται ταυτόχρονα η φράση που γράφει «με την άδεια των ειδήσεων του Κρεμλίνου», με υπόκρουση το τραγούδι των ABBA «Happy New Year»).

Στο βίντεο εμφανίζονται επίσης οι Anonymous, ο τίτλος Fake News, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, το ανδροειδές Σοφία και ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ.