Νεκρή σε πάρκο του Λονδίνου 22χρονη ελληνικής καταγωγής που αγνοείτο

Νεκρή σε πάρκο του Λονδίνου 22χρονη ελληνικής καταγωγής που αγνοείτο

Οι αρχές βρήκαν το άψυχο σώμα της κοπέλας δίπλα σε ένα κιόσκι στην καρδιά του Φίνσμπερι Παρκ

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για την εξαφάνιση μίας 22χρονης με ελληνική και ρωσική καταγωγή στο Λονδίνο, καθώς οι αρχές ανακάλυψαν το πτώμα της σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου.

Η Ιουλιάνα Τούντος αγνοείτο από την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν και την είδαν για τελευταία φορά δικοί της άνθρωποι στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της. Τους είπε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Φίνσμπερι Παρκ και ότι θα τους έβλεπε αργότερα σε άλλο σπίτι στο Ένφιλντ. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε εκεί ποτέ και τα ίχνη της χάθηκαν έκτοτε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι αρχές βρήκαν το άψυχο σώμα της κοπέλας δίπλα σε ένα κιόσκι στην καρδιά του Φίνσμπερι Παρκ.

«Πιστεύουμε ότι η γυναίκα αυτή δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο πάρκο και αυτό πιθανότατα έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων. Το πτώμα της βρέθηκε δίπλα σε ένα γηπεδάκι», δήλωσε ο επικεφαλής της της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών. «Προσπαθούμε να εξακριβώσουμε το κίνητρο της υπόθεσης και θα θέλαμε να μάθουμε από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο στο πάρκο περίπου τις ημέρες των Χριστουγέννων».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ενώ τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση θα γίνουν γνωστά αύριο, Παρασκευή.