Το… τρομακτικό άγαλμα του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Ινδία

Το… τρομακτικό άγαλμα του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Ινδία

Θυμίζει σε.... ασχήμια το άγαλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν πολλά κοινά- πέρα του ότι και οι δυο διέπρεψαν και διαπρέπουν στο ποδόσφαιρο,είχαν την «τύχη» να φιλοτεχνηθούν και σε αγάλματα. Στα χειρότερα αγάλματα για την ακρίβεια....

Ο θρύλος της μπάλας, 57 ετών σήμερα, βρέθηκε πρόσφατα στην Καλκούτα της Ινδίας και εκεί έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός του σε μια χαρακτηριστική πόζα, εκείνον να κρατά το παγκόσμιο κύπελλο. Η πόλη έχει μάλλον θεοποιήσει τον βετεράνο αθλητή όταν ο τελευταίος βρέθηκε εκεί το 2008 και εκατοντάδες κόσμου έσπευσαν να τον υποδεχτούν στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, το καλλιτέχνημα δε φαίνεται να τιμά και ιδιαίτερα τον «Ντιεγκίτο» μιας και απέχει κατά πολύ από τη γνώριμη φυσιογνωμία του ποδοσφαιριστή που το 1986 κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μεξικό με την ομάδα της Αργεντινής!

Φυσικά αυτό δε πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συνέκριναν το άγαλμα με τη...  Susan Boyle (τραγουδίστρια) και τον Roy Hodgson (μάνατζερ και πρώην ποδοσφαιριστή).

Και εννοείται πως όλοι το συνέκριναν με το άγαλμα της Art Attack που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τον Ρονάλντο στη Μαδέρα τον περασμένο Μάρτιο.