Παγιδεύτηκαν στην οροφή του Ι.Χ. τους για να μη τους κατασπαράξουν κροκόδειλοι

Παγιδεύτηκαν στην οροφή του Ι.Χ. τους για να μη τους κατασπαράξουν κροκόδειλοι

Το όχημά τους κόλλησε σε λασπώδες έδαφος

Δυο άντρες παγιδεύτηκαν για πέντε ημέρες σε ένα απομακρυσμένο μέρος της Αυστραλίας, καθώς αναγκάστηκαν να μείνουν στην οροφή του μισοβυθισμένου οχήματός τους για να αποφύγουν με την αύξηση της παλίρροιας την επίθεση από κροκόδειλους.

Ο 19χρονος Charlie Williams και ο 37χρονος Beau Bryce-Morris είχαν ξεκινήσει για ταξίδι με το σκύλο τους στη Δυτική Αυστραλία την περασμένη Παρασκευή, όταν το αυτοκίνητό τους κόλλησε στο λασπώδες έδαφος. Στην απελπισία τους, έφτιαξαν μέχρι και βίντεο με μηνύματα στα αγαπημένα τους πρόσωπα ενώ κατέγραφαν και την περιπέτειά τους η οποία έλαβε τέλος όταν τους εντόπισαν οι διασώστες. 

«Ήταν εξαντλημένοι και αφυδατωμένοι. Προφανώς αρκετά συναισθηματικοί και χάρηκαν πολύ που μας είδαν», ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας Mark Balfour. Ο ένστολος είπε στο BBC πως τα τρόφιμα και το νερό τους είχαν εξαντληθεί και πως τους εντόπισαν στη χερσόνησο Dampier, περίπου 100 χιλιόμετρα  βόρεια της πόλης Broome.

Το πιο τρομακτικό; Οι δυο άντρες είχαν για «παρέα» μερικούς κροκόδειλους οι οποίοι επιχείρησαν να αρπάξουν το τετράποδο.