Ο Nick Carter των Backstreet Boys κατηγορείται για βιασμό

Ο Nick Carter των Backstreet Boys κατηγορείται για βιασμό

Η Schuman ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής των Backstreet Boys τη βίασε το 2004

Η Melissa Schuman, πρώην μέλος του κοριτσίστικου γκρουπ Dream, έχει κατηγορήσει τον τραγουδιστή Nick Carter για σεξουαλική επίθεση μέσα από τη δημοσίευση ενός σπαρακτικού κειμένου.

Γράφοντας στο blog της η Melissa τα εξηγεί όλα! Η Schuman ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής των Backstreet Boys τη βίασε το 2004, όταν εκείνη ήταν 18 και εκείνος 22.

Η τραγουδίστρια των Dream αφηγήθηκε ότι ο Carter την κάλεσε στο διαμέρισμα της, σε μια καθαρά φιλική συνάντηση φίλων, ενώ είχε προηγηθεί μια φωτογράφηση για την ταινία The Hollow όπου συμμετείχαν και οι δύο.

Η Schuman αναφέρει ότι ο Κάρτερ την φίλησε και στη συνέχεια άρχισε να κατεβάζει το παντελόνι του.

«Γνώριζε ότι ήμουν παρθένα και ότι είχα θρησκευτικές συντηρητικές χριστιανικές αξίες», γράφει στο μήνυμα. «Όλοι ήξεραν γι 'αυτό, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που με μισούσαν.»

«Μου είπε, "μην ανησυχείς, δεν θα το πω σε κανέναν"», ισχυρίζεται η Schuman πριν ο Carter πετάξει το παντελόνι του και την πιέσει για στοματικό σεξ.

«Η σκέψη μου ήταν πως ο μόνος τρόπος για να γλιτώσω ήταν να τον αφήσω να τελειώσει αυτό που είχε αρχίσει», αναφέρει.

«Τότε ήταν που είδα τον εαυτό μου να κάνει κάτι που δεν ήθελε. Βλέποντας ότι δεν μπορούσα να του επιτεθώ, αναγκάστηκα να συμμετάσχω σε μια πράξη ενάντια στη θέλησή μου.»

Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι ο Carter την πήγε στη συνέχεια σε ένα υπνοδωμάτιο, όπου «με έριξε στο κρεβάτι και ανέβηκε επάνω μου».

«Και πάλι, του είπα ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να κάνω σεξ. Του είπα ότι αυτό θέλω να γίνει με τον μελλοντικό μου σύζυγο», γράφει.

«Το το έλεγα ξανά και ξανά. Ψιθύρισε στο αυτί μου για να με δελεάσει, «θα μπορούσε να είμαι ο σύζυγός σου».

Η τραγουδίστρια λέει ότι σκέφτηκε να κάνει μηνύσεις εκείνη τη χρονική στιγμή, αλλά με συμβούλευσαν ότι «θα μου έκανε κακό επαγγελματικά αν έβγαινε στη δημοσιότητα».