Ο αδελφός της Νίκι Μινάζ βρέθηκε ένοχος για παιδεραστία

Ο αδελφός της Νίκι Μινάζ βρέθηκε ένοχος για παιδεραστία

Το θύμα ήταν η θετή του κόρη

Καθόλου καλά τα νέα για την οικογένεια της τραγουδίστριας Νίκι Μινάζ, καθώς ο αδελφός της κρίθηκε ένοχος για παιδεραστία. Ο Jelanie Maraj άκουσε, μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, τον δικαστή να τον κρίνει ένοχο για τον βιασμό μιας 14χρονης. Το θύμα περιέγραψε με φρικτές λεπτομέρειες τη σεξουαλική κακοποίηση που υφίστατο από τότε που ήταν μόλις 11 ετών.

Ο 38χρονος κινδυνεύει με ποινή κάθειρξης από 25 χρόνια έως ισόβια τη στιγμή που η υπεράσπιση ισχυρίστηκε ότι οι σκοτεινές κατηγορίες ήταν κατασκευασμένες, σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν από την διάσημη αδελφή του κατηγορουμένου χρήματα ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων. «Υπάρχουν 25 εκατ. δολάρια λόγοι γιατί αυτοί οι άνθρωποι ψεύδονται. Το κάνουν για τα λεφτά και για να εκδικηθούν την οικογένεια...», είπε μεταξύ άλλων ο συνήγορος υπεράσπισης του 38χρονου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Jelanie φέρεται πως κακοποιούσε τη θετή του κόρη ενώ στη δίκη κατέθεσε και ο αδελφός της ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο πατριός τους βίαζε την αδελφή του. Μάλιστα, σημείωσε πως ο κατηγορούμενος τους απειλούσε πως αν μιλούσαν θα έχαναν για πάντα τη μητέρα τους.