Τη βίασαν και την αποκεφάλισαν επειδή τους σέρβιρε ψάρι!

Τη βίασαν και την αποκεφάλισαν επειδή τους σέρβιρε ψάρι!

Οι ντόπιοι συμπαθούσαν το θύμα αλλά φοβούμενοι τους αντάρτες αναγκάστηκαν να πανηγυρίσουν

Δε το χωρά ο νους αυτό που συνέβη στην Λαική Δημοκρατία του Κογκό όπου αντάρτες βίασαν, ξυλοκόπησαν, αποκεφάλισαν και στη συνέχεια ήπιαν το αίμα γυναίκας, όταν εκείνη τους σέρβιρε στο εστιατόριό της απαγορευμένο ψάρι!

Οι κάτοικοι της πόλης συμπαθούσαν το θύμα, αλλά πολλοί αναγκάστηκαν να πανηγυρίσουν για την εκτέλεσή της φοβούμενοι τους αντάρτες, που έχουν «σατανικές δυνάμεις», όπως θεωρούν.

Οι αντάρτες Kamuina Nsapu σταματούν να κάνουν σεξ, να πλένονται, να τρώνε κρέας και ψάρια όταν μπαίνουν στη μάχη και πιστεύουν ότι τρώγοντας το γεύμα αφαιρέθηκε η προστασία τους.

Kάτοικος της  Luebo είπε στο France24: «Είπαν ότι τους έδωσε φασόλια που περιείχαν κομμάτια ενός μικρού, τοπικού ψαριού.

Οι αιμοσταγείς δολοφόνοι, όταν συνειδητοποίησαν ότι η άτυχη γυναίκα τους είχε δώσει φασόλια που περιείχαν και κομμάτια από ένα τοπικό ψάρι, τότε την καταδίκασαν σε θάνατο για εσχάτη προδοσία.

Πριν την εκτέλεση της γυναίκας,  οι αντάρτες υποχρέωσαν το γιο της δεύτερης συζύγου του άνδρα της να τη βιάσει ενώπιον του συγκεντρωμένου πλήθους, ενώ μια γυναίκα που φορούσε μπαντάνα του κινήματος Kamuina Nsapu τους μαστίγωνε. Οι αντάρτες σκότωσαν και το νεαρό άνδρα.

 

Τα όσα ανατριχιαστικά συνέβησαν κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες και τις ανέβασαν στο Whatsapp.

Tο απόσπασμα καταγράφηκε στις 8 Απριλίου.