Ο θρυλικός τενίστας Μπόρις Μπέκερ ξεπουλάει τα μετάλλιά του λόγω χρεών

Ο θρυλικός τενίστας Μπόρις Μπέκερ ξεπουλάει τα μετάλλιά του λόγω χρεών

Η άστατη ζωή του στοιχίζει το ένδοξο παρελθόν του

Ο διάσημος τενίστας Μπόρις Μπέκερ ξεπουλάει τα τρόπαια του Γουίμπλεντον εξαιτίας υπέρογκων χρεών, που αγγίζουν περίπου τα 49 εκατομμύρια ευρώ! Όπως αναφέρει το BBC, ο τρεις φορές πρωταθλητής, ελπίζει τώρα πως τα πολύτιμα αυτά κύπελλα θα του χαρίσουν κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο.

Η απελπισμένη αυτή κίνηση, αποτελεί συνέχεια της κατρακύλας του Γερμανού πρώην αθλητή ο οποίος χρεοκόπησε σε ηλικία 49 ετών αδυνατώντας να ξεπληρώσει όσους είχε «φεσώσει»- αδυνατούσε να πληρώσει, μεταξύ άλλων, περίπου 3 εκατ. ευρώ στην τράπεζα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα χρέη έχουν πνίξει τον άλλοτε ισχυρό άντρα των κορτ ο οποίος κάποτε είχε συρθεί στα δικαστήρια από έναν συνεργάτη του αξιώνοντας το ποσό των 31 εκατ. ευρώ.

«Ο χρόνος για συναισθηματισμούς έχει περάσει», φέρεται να δήλωσε ο τενίστας για την πρόθεσή του να βγάλει στο σφυρί τα πολύτιμα τρόπαιά του. Άνθρωπος του περιβάλλοντός του τονίζει άλλωστε πως ο Μπέκερ έχει άμεση ανάγκη από ρευστό.

Ιδού πού ξόδεψε την περιουσία του: Το διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του του στοίχισε 10 εκατ. ευρώ και φέρεται να έδωσε μερικά ακόμη εκατομμύρια σε ένα μοντέλο από τη Ρωσία... Η άστατη ζωή του του κόστισε τη πολυτελή Μαζεράτι (κατασχέθηκε) και ίσως κινδυνεύει να χάσει τα πάντα... Για την ώρα, παραδίδει μαθήματα τένις στο All England Club στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο.