Ο ληστής των κοσμημάτων της Κιμ Καρντάσιαν της ζητά συγγνώμη μέσω επιστολής

Ο ληστής των κοσμημάτων της Κιμ Καρντάσιαν της ζητά συγγνώμη μέσω επιστολής

Οι δικηγόροι της τηλεπερσόνας θεωρούν πως είναι μια απόπειρα για δημιουργία εντυπώσεων λίγο πριν την έναρξη της δίκης

Ένα χρόνο πριν, η Κιμ Καρντάσιαν έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ληστών στο Παρίσι, με τον εγκέφαλο των δραστών να δηλώνει συγκλονισμένος που την είδε να δακρύζει όταν μίλησε για το περιστατικό!

Λίγο πριν καθίσει στο εδώλιο, ο Aomar Ait Khedache, ο 60χρονος που συνελήφθη λίγους μήνες μετά την ληστεία και ομολόγησε πως σχεδίασε τα πάντα, έστειλε το γράμμα του στους Γάλλους δικηγόρους που εκπροσωπούν την 36χρονη τηλεπερσόνα.

«Αφού αντιλήφθηκα τα συναισθήματά σας και συνειδητοποίησα τις ψυχολογικές βλάβες που σας προκάλεσα αποφάσισα να σας γράψω, όχι για να μην λάβω από εσάς κάποιο είδος επιείκειας», γράφει και συνεχίζει: «θέλω να μιλήσω σε σας ως άνθρωπος, να σας πω πόσο λυπάμαι για την πράξη μου, πόσο έχω αλλάξει και πόσο με συγκλόνισε το να σας δω με δάκρυα στα μάτια».

Μάλιστα, ο «φιλεύσπλαχνος» ληστής δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην οικογένεια της Κιμ, λέγοντας πως «θέλω να γνωρίζετε πως αντιλαμβάνομαι πλήρως τον πόνο που περάσατε εσείς, τα παιδιά σας, ο σύζυγός σας και οι άνθρωποι σας».

«Ελπίζω ότι αυτή η επιστολή θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε σιγά-σιγά το τραύμα που προκλήθηκε από το δικό μου λάθος», καταλήγει ο Khedache, με τους δικηγόρους της Kim να υποστηρίζουν πως η επιστολή έχει σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων λίγο πριν αρχίσει η δίκη, αλλά και να «μαλακώσει» την επικείμενη κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Θυμίζουμε πως η μεγαλύτερη ληστεία κοσμημάτων από ιδιώτη στη Γαλλία τα τελευταία είκοσι χρόνια έγινε τα ξημερώματα της 3ης Οκτωβρίου του 2016. Πέντε ένοπλοι, ντυμένοι αστυνομικοί, εισέβαλαν στο διαμέρισμα και ακινητοποίησαν την τηλεπερσόνα, που βρισκόταν στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας και, αφού την κλείδωσαν στο μπάνιο, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ και διέφυγαν, με τις αρχές να φτάνουν στα ίχνη τους μετά από περίπου τρεις μήνες ερευνών.