Ιταλίδα παντρεύτηκε τον εαυτό της και το γλέντησε δεόντως!

Ιταλίδα παντρεύτηκε τον εαυτό της και το γλέντησε δεόντως!

«Μπορείς να ζήσεις το παραμύθι ακόμα και χωρίς τον πρίγκιπα»

Πλέον τέτοιες τελετές είναι συνηθισμένες... Γάμοι χωρίς την απαραίτητη ύπαρξη δεύτερου προσώπου. Όπως έπραξε η Ιταλίδα Laura Mesi, η οποία αποφάσισε να ζητήσει σε γάμο κάποιον για τον οποίο ήταν σίγουρη ότι θα έλεγε ναι- και το είπε! Ναι, η όμορφη γυναίκα αποφάσισε να νυμφευτεί τον ίδιο της τον εαυτό!

Η 40χρονη, έγινε θέμα σε όλα τα διεθνή μέσα για τη γαμήλια τελετή στην οποία πρωταγωνίστησε έχοντας στο πλευρό της περί τους 70 καλεσμένους.

Όπως σε κάθε γάμο, έτσι και σε αυτόν, νύφη, φίλοι και συγγενείς απόλαυσαν την τριών στρώσεων γαμήλια τούρτα, χόρεψαν, γέλασαν και φωτογραφήθηκαν.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι πρώτα απ 'όλα πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας», είπε η Laura που εργάζεται ως γυμνάστρια. «Μπορείς να ζήσεις το παραμύθι ακόμα και χωρίς τον πρίγκιπα», συμπλήρωσε.

Η ιδέα της σόλο γαμήλιας ένωσης- η οποία δεν έχει καμία νομική ισχύ-, προέκυψε πριν από δυο χρόνια μετά από έναν δύσκολο χωρισμό από 12ετή σχέση.

«Είχα πει σε φίλους και συγγενείς ότι αν δεν είχα βρει τον άντρα της ζωής μου μέχρι τα 40ά γγενέθλιά μου, θα παντρευόμουν τον εαυτό μου», εξήγησε στην La Repubblica.