Η λίστα με τα ψώνια που έγινε viral

Η λίστα με τα ψώνια που έγινε viral

Ο ανεπίδεκτος μαθήσεως σύζυγος και η δαιμόνια γυναίκα

Εμπιστεύεστε τον σύζυγο/σύντροφό σας για τα ψώνια του σπιτιού; Πριν σπεύεσετε να απαντήσετε αρνητικά ή θετικά, διαβάστε την περίπτωση μιας γυναίκας από την Ινδία. Η 29χρονη Era Golwalkar απέκτησε δημοσιότητα όταν η λίστα με τα ψώνια που παρέδωσε στον άντρα της έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μετά το γάμο μας πριν τρία χρόνια, και αποφασίσαμε να χωρίσουμε τις δουλειές του σπιτιού. Ο Gaurav ήταν πολύ υποστηρικτικός και πρόθυμος να μάθει να μαγειρεύει, κάτι που δε συνηθίζεται στην Ινδία. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα, δε γνώριζε το παραμικρό με οτιδήποτε σχετίζεται με το μαγείρεμα», λέει η γυναίκα στο BBC.

«Όταν τον έστειλα να αγοράσει λαχανικά, αποδείχθηκε μεγάλη καταστροφή... Η δεύτερη φορά δεν ήταν καλύτερη, ούτε η τρίτη», συμπληρώνει και εξηγεί πως ο πωλητής των λαχανικών σύντομα άρχισε να πουλά στον άντρα μου χαλασμένα προϊόντα εξαιτίας της άγνοιάς του.

Η λύση βρέθηκε και η 29χρονη άρχισε να γράφει τη λίστα όσο πιο αναλυτικά μπορούσε ώστε να μην αγοράζει τα λάθος λαχανικά. Για παράδειγμα αν η λίστα γράφει τη λέξη κρεμμύδια, αυτή συνοδεύεται από επεξήγηση για το μέγεθος, το χρώμα κλπ. Με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι έπαψε να διαφωνεί και ο σύζυγος έμαθε να ψωνίζει σωστά...