Ο πρίγκιπας Τζορτζ βαρέθηκε το σχολείο!

Ο πρίγκιπας Τζορτζ βαρέθηκε το σχολείο!

Γαλαζοαίματες γκρίνιες

Δύσκολη η ζωή ακόμα και για πρίγκιπες. Ο μικρός Τζορτζ, πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον μεγάλωσε και όπως κάθε παιδί στην ηλικία του πρέπει να ακολουθήσει τη σχολική οδό για μια σωστή εκπαίδευση. Όλα καλά μόνο που αν και γαλαζοαίματος, μοιάζει σε κάθε κοινό θνητό παιδί που μάλλον δεν αγαπούν το πρωινό ξύπνημα και δη όταν αυτό συνεπάγεται με τις σχολικές υποχρεώσεις.

Πριν μερικές ημέρες, τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, ο πατέρας του 4χρονου Τζορτζ τον έπιασε από το χέρι και τον συνόδεψε στην πρώτη του μέρα στο ιδιωτικό σχολείο Thomas's Battersea που βρίσκεται νοτιοδυτικά του Λονδίνου. Ο Ουίλιαμ, σύμφωνα με βρετανικά μέσα, φέρεται να εξομολογήθηκε σε μητέρα συμμαθητή του γιου του ότι ο Τζορτζ μάλλον... βαρέθηκε το σχολείο!

Η 31χρονη Louise Smith, μητέρα δυο παιδιών, ανέφερε σχετικά «Ήταν συναρπαστικό που γνώρισα τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Μου είπε ότι μόλις τον άφησε στο σχολείο και πως δεν ήθελε να πάει...».

Πάντως, ο ίδιος ο Ουίλιαμ είχε προβλέψει τη... πριγκιπική γκρίνια του γιου του όταν δήλωνε την πρώτη ημέρα που συνόδεψε τον γιο του στο σχολείο ότι «θα δούμε όλοι πόσο θα διαρκέσει πριν μας πει ότι δε θέλει να ξαναπάει...».