Καθηγήτρια έκανε σεξ με τέσσερις μαθητές της

Καθηγήτρια έκανε σεξ με τέσσερις μαθητές της

Κινδυνεύει με βαριά ποινή

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη βρίσκεται μια πρώην καθηγήτρια από το Αρκάνσας των ΗΠΑ, κατηγορούμενη για τις σεξουαλικές σχέσεις που είχε αναπτύξει με μαθητές της.

Η 25χρονη Jessie Lorene Goline, αντιμετωπίζει κακουργηματικού τύπου κατηγορίες με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης να προκαλούν αποτροπιασμό. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η νεαρή είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με τέσσερις μαθητές τους, με δυο από τους οποίους μέσα σε ένα βράδυ. Οι τρεις μαθητές φοιτούσαν στο Marked Tree School District, το σχολείο όπου δίδασκε η 25χρονη και ο ένας στο East Poinsett County School District ενώ οι πράξεις τελέστηκαν από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2016. Η καθηγήτρια, επικοινωνούσε με τους ανήλικους μέσω μηνυμάτων στα κινητά τους, τα οποία με την πάροδο του χρόνου είχαν έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο. Σε ένα από αυτά, η Goline ζητούσε από έναν από τους μαθητές να συναντηθούν στο διαμέρισμά της όπου και ήρθαν σε σεξουαλική επαφή.

Ένας άλλος μαθητής κατέθεσε ότι η κατηγορουμένη τον μετέφερε στο διαμέρισμά της ενώ λίγο νωρίτερα το ίδιο βράδυ είχε αποπλανήσει έναν άλλο μαθητή της. Η κατηγορουμένη δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά στο δικαστήριο δήλωσε εμφανώς ταραγμένη και εν μέσω λυγμών, πως δεν θέλει να χάσει τον σύζυγό της. Αν καταδικαστεί, κινδυνεύει με ποινή κάθειρξης από 10 έως 40 χρόνια.