Ο πρώτος των πρώτων στην ουρά για το νέο iphone

Ο πρώτος των πρώτων στην ουρά για το νέο iphone

Τι θα κάνει αν του προσφέρουν χιλιάδες δολάρια για τη θέση του;

Ο Mazen Kourouche βρίσκεται σε αποστολή. Πριν η Apple παρουσιάσει τα νέα μοντέλα iphone, εκείνος είχε ήδη βρει τη θέση του έξω από το μαγαζί της εταιρείας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που θα κρατήσει στα χέρια του το νέο του smartphone.

Ο 20χρονος φοιτητής στον τομέα της πληροφορικής, σκοπεύει να κατασκηνώσει έξω από το κατάστημα μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου οπότε και θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητα των νέων iphone. Ευτυχώς γι αυτόν θα απολαμβάνει την παρέα δυο φίλων του οι οποίοι θα φροντίσουν να κρατούν σε... επαγρύπνηση την ουρά -προς το παρόν είναι μόνος- σε περίπτωση που ο φίλος του χρειαστεί να την αποχωριστεί για όποια έκτακτη ανάγκη. Ο ανυπόμονος νεαρός έχει προμηθευτεί με άφθονη τροφή και διαθέτει όλα εκείνα τα απαιτούμενα για ένα ξεκούραστο κάμπινγκ- σκηνή, προμήθειες, καρέκλα...

«Με ρώτησαν αν θα έγινα τη θέση μου για 50.000 δολάρια», είπε στην Daily Mail Αυστραλίας και συνεχίζει «θα ξέρω μόνο αν βρεθώ σε αυτό το δίλημμα, αλλά το ότι είμαι ο πρώτος, ίσως μου προσφερθούν τόσα χρήματα, οπότε σκέφτομαι μακροπρόθεσμα».

Το περασμένο έτος πάντως, ο Kourouche ήταν τρίτος στη σειρά...

1
σχόλιο
  1. avatar jorjito

    Τρομερό επίτευγμα πραγματικά!

Παρακαλούμε περιμένετε ...