«Πρωτάκι» η κόρη του Νικολά Σαρκοζί και της Κάρλα Μπρούνι

«Πρωτάκι» η κόρη του Νικολά Σαρκοζί και της Κάρλα Μπρούνι

Δείτε βίντεο από τη πρώτη ημέρα στο σχολείο της μικρής Τζούλια

Δευτέρα, πρώτη μέρα στο σχολείο για την Τζούλια Σαρκοζί. Η μικρούλα γίνεται τον Οκτώβριο έξι χρονών, άρα ξεκινά στην πρώτη δημοτικού. Η μαμά, η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, βεβαίως χαίρεται, αλλά έχει και άγχος: η κορούλα της κάνει τα πρώτα βήματα μόνη της στην κοινωνία.

Για να ξορκίσει το άγχος της, αλλά και για να δείξει τη χαρά της, η κ. Σαρκοζί ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με τα πρώτα βήματα της Τζούλια στο σχολείο. Χαριτωμένο. Το παρακολουθούμε, και αναπόφευκτο χαμόγελο σκάει στα χείλη μας.

Στο βίντεο, βλέπουμε την πλάτη της Τζούλια Σαρκοζί. Από τότε που γεννήθηκε, το 2011, και δημιουργήθηκαν σελίδες στο Facebook και λογαριασμός στο Twitter, οι δύο γονείς, η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί και ο Νικολά Σαρκοζί έχουν αποφασίσει να μην δείχνουν ποτέ το πρόσωπό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Primo giorno di scuola, In 1 elementare ...mamma mia che emozione ...!????premier jour d'école, entrée au CP !!! ?????Quelle émotion !? OMG ...already 1st Grade for my little princess ....?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις