Έβδομο εγγόνι περιμένει το βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας

Έβδομο εγγόνι περιμένει το βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας

Η πριγκίπισσα Μαντλέν είναι και πάλι έγκυος

Ήδη μητέρα της πριγκίπισσας Λέονορ και του πρίγκιπα Νίκολας, η πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί.

«Ο Κρις και εγώ ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά ότι περιμένουμε παιδί. Ανυπομονούμε να γίνουμε πέντε». Με τα λόγια αυτά η Μαντλέν της Σουηδίας αποκάλυψε στη σελίδα της στο Facebook την εγκυμοσύνη της.

Η χαρμόσυνη είδηση αναρτήθηκε και στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας των Βασιλικών Ανακτόρων της Σουηδίας και στη σελίδα τους στο Facebook, όπου διευκρινίζεται ότι «η εγκυμοσύνη της πριγκίπισσα βαίνει καλώς και ο τοκετός αναμένεται τον Μάρτιο του 2018».

Το τρίτο παιδί της 35χρονης Μαντλέν και του συζύγου της, του 43χρονου βρετανο-αμερικανού τραπεζίτη Κρίστοφερ Ο' Νιλ, θα είναι το έβδομο εγγόνι του βασιλικού ζεύγους της Σουηδίας.

'Αλλα εγγόνια είναι η πριγκίπισσα Εστέλ και ο πρίγκιπας 'Οσκαρ (παιδιά της 40χρονης πριγκίπισσας διαδόχου του θρόνου Βικτόρια και του 44χρονου συζύγου της Ντάνιελ) καθώς και ο πρίγκιπας Αλεξάντερ, γιος του 38χρονου πρίγκιπα Καρλ Φίλιπ και της 32χρονης συζύγου του, Σοφίας Χέλκβιστ που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους τον Σεπτέμβριο.