Κραυγή βοήθειας από τη Σινέντ Ο΄Κόνορ: Είμαι μόνη, θέλω να αυτοκτονήσω

Κραυγή βοήθειας από τη Σινέντ Ο΄Κόνορ: Είμαι μόνη, θέλω να αυτοκτονήσω

Μετά τις χιλιάδες αντιδράσεις, ένα νέο μήνυμα αναρτήθηκε στη σελίδα της Ο' Κόνορ, για να καθησυχάσει το κοινό

Χιλιάδες αντιδράσεις ανησυχίας ή συμπάθειας προκάλεσε ένα βίντεο που ανέβασε στο facebook η Σινέντ Ο' Κόνορ, όπου εξομολογείται ότι είναι μόνη, ζει σε ένα μοτέλ και έχει «αυτοκτονικές τάσεις».

Η ιρλανδή «φαλακρή» τραγουδίστρια -  κυρίως γνωστή για το τραγούδι «Nothing Compares 2 U» που έγραψε ο Πρινς -  μοιράστηκε στις 3 Αυγούστου στη σελίδα της στο facebook ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για τη μοναξιά της και τις σκέψεις της για αυτοκτονία.

Στο 12λεπτο βίντεο, η 50χρονη σήμερα καλλιτέχνις - η οποία έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή - είναι εμφανώς ταραγμένη και πολλές φορές κλαίει.

«Είμαι μόνη, δεν έχω κανέναν στη ζωή μου, εκτός από τον γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου, τον πιο ευγενικό άνθρωπο στον κόσμο, που μου λέει πως είμαι μια ηρωίδα, και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με κρατάει στη ζωή», φαίνεται να λέει στην κάμερα.

«Τώρα ζω σε ένα μοτέλ στα βάθη του Νιου Τζέρσι. Τρεις αρρώστιες με έκαναν να έχω αυτοκτονικές τάσεις», προσθέτει. «Εδώ και δύο χρόνια, η ζωή μου συνίσταται μόνο στο να μην πεθάνω, δεν είναι αυτό ζωή.»

Το βίντεο – κραυγή βοήθειας είχε περισσότερες από 800.000 επισκέψεις.

«Μόλις είδα τη συγκλονιστική έκκληση για βοήθεια της Σινέντ Ο'Κόνορ. Μοιάζει να είναι εντελώς απομονωμένη και ανησυχώ για την ασφάλειά της», ανέφερε σήμερα η Άνι Λένοξ, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Eurythmics.

Μετά τις χιλιάδες αντιδράσεις, ένα νέο μήνυμα αναρτήθηκε στη σελίδα της Ο' Κόνορ, για να καθησυχάσει το κοινό και το περιβάλλον της καλλιτέχνιδας,

«Δημοσιεύω αυτό το post έπειτα από αίτημα της Σινέντ, για να γνωστοποιήσω σε όλους εκείνους που την αγαπούν ότι είναι ασφαλής», αναφέρει ο συντάκτης του μηνύματος, που δεν κατονομάζεται. «Περιβάλλεται από αγάπη και λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα.»