Με όγκο στον εγκέφαλο διαγνώστηκε η Μαρία Μενούνος

Με όγκο στον εγκέφαλο διαγνώστηκε η Μαρία Μενούνος

Η παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και οι γιατροί τονίζουν ότι ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως

Την αποκάλυψη ότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεσης όγκου – και μάλιστα σε μέγεθος μπάλας του γκολφ - από τον εγκέφαλό της, έκανε η διάσημη παρουσιάστρια ελληνικής καταγωγής, Μαρία Μενούνος.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό People, το Φεβρουάριο άρχισε να αισθάνεται τα πρώτα συμπτώματα. Τον Απρίλιο - μετά από μαγνητική τομογραφία -  οι γιατροί βρήκαν ότι είχε μηνιγγίωμα.

Πρόσφατα - την ημέρα των γενεθλίων της, στις 8 Ιουνίου - υπεβλήθη σε επτάωρο χειρουργείο. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία αλλά, παρ’ όλ’ αυτά, οι γιατροί τονίζουν ότι ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως.

Το 99,9% του όγκου αφαιρέθηκε, οι γιατροί ωστόσο θεωρούν ότι υπάρχουν 6-7% πιθανότητες να επανεμφανιστεί.

Έτσι, η Μαρία Μενούνος ανακοίνωση ότι αποφάσισε  να αποσυρθεί  προσωρινά από τη θέση της παρουσιάστριας στο «E! News» προκειμένου να αναρρώσει.

Την ίδια ώρα και η μητέρα της, Λίτσα Μενούνος, δίνει  τη δική της μάχη - βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου στον εγκέφαλο.

Η 39χρονη Μαρία, είπε ότι η μητέρα της πηγαίνει επίσης καλύτερα και ότι ο όγκος της δείχνει να συρρικνώνεται.

Όπως είπε, μοιράστηκε την περιπέτειά της για να βοηθήσει όποιον μπορεί.

«Λέω στους ανθρώπους: Όταν το αυτοκίνητό σας κάνει έναν περίεργο θόρυβο, το πάτε στον μηχανικό. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο και με το σώμα σας; Είμαι τόσο τυχερή μέσα στην ατυχία μου».