Η Βένους Γουίλιαμς ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Η Βένους Γουίλιαμς ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η τενίστρια παραβίασε ερυθρό σηματοδότη

Μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως τενίστριες, η Αμερικανίδα Βένους Γουίλιαμς ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στο Palm Beach Gardens στη  Φλόριντα των ΗΠΑ, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ηλικιωμένου. Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του τροχαίου και όπως ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, υπαίτια γι αυτό ήταν η 37χρονη αθλήτρια ωστόσο ο συνήγορος της ξεκαθάρισε πως εις βάρος της δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, όπως σημειώνουν οι New York Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στους ένστολους πως η τενίστρια παραβίασε ερυθρό σηματοδότη. Η εφημερίδα φιλοξενεί την ανακοίνωση του δικηγόρου της, Malcolm Cunningham, στην οποία τονίζεται ότι δεν έγινε παραβίαση σηματοδότη και πως η Γουίλιαμς εισήλθε στη διασταύρωση όπου σημειώθηκε το τροχαίο, κανονικά με πράσινο σηματοδότη και πως πρόκειται για ένα ατύχημα.

Το θύμα, ο 78χρονος Jerome Barson βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού όταν συνέβη το τροχαίο από το οποίο τραυματίστηκε βαρύτατα. Ο άτυχος άντρας υπέκυψε τελικά έπειτα από νοσηλεία μιας εβδομάδας στην εντατική. Από το τροχαίο δεν τραυματίστηκε η αθλήτρια ενώ η σύζυγος του θύματος που οδηγούσε και το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της.