Τεράστιο πρόβλημα σε πτήση γιατί γιαγιά έριξε κέρματα στον κινητήρα αεροπλάνου

Τεράστιο πρόβλημα σε πτήση γιατί γιαγιά έριξε κέρματα στον κινητήρα αεροπλάνου

Το έκανε προκειμένου να έχει τύχη το αεροπλάνο που ταξίδευε (κι εκείνη μέσα)

Είναι από εκείνα τα... προβλήματα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, όσο οργανωμένος κι αν είναι, όσες ασκήσεις και προσομειώσεις κι αν έχει κάνει! Μια γιαγιά που θα ταξίδευε με το αεροπλάνο αποφάσισε να ρίξει κέρματα στον κινητήρα του αεροσκάφους γιατί αυτό υποτίθεται ότι φέρνει τύχη.

Στην πραγματικότητα έφερε μια τεράστια καθυστέρηση ενώ η ίδια δεν φαίνεται να είχε καλή τύχη αφού συνελήφθη.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο διεθνές αεροδρόμιο της Σανγκάης. Λίγο πριν την απογείωση, η 80χρονη γυναίκα, έριξε εννέα κέρματα σε έναν από τους κινητήρες του αεροσκάφους της εταιρείας China Southern Airlines. Το ένα κέρμα μπήκε μέσα στον κινητήρα. Ένας άλλος επιβάτης, που είδε τη σκηνή, ενημέρωσε τις αρχές.

Όσο η γιαγιά κατέθετε στην αστυνομία, οι συντηρητές και οι μηχανικοί της εταιρείας εξέτασαν τον κινητήρα για τυχόν βλάβες.

Η 80χρονη ταξίδευε μαζί με τον σύζυγό της, την κόρη της και τον γαμπρό της, σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing Youth Daily. Πολλοί χρήστες του κινεζικού ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Weibo έσπευσαν να δώσουν συμβουλές στην 80χρονη: «Γιαγιά, δεν είναι συντριβάνι» για να κάνεις ευχές ρίχνοντας χρήματα, σχολίασε ένας από αυτούς.