Υπό δρακόντεια μέτρα απόψε η συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Παρίσι

Υπό δρακόντεια μέτρα απόψε η συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Παρίσι

Στις 9 Ιουνίου η 23χρονη θα εμφανισθεί στη Λυών και θα συνεχίσει την παγκόσμια περιοδεία της

Στη σκιά της επίθεσης στο Μάντσεστερ στις 22 Μαίου, η αμερικανίδα ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε δίνει απόψε μεγάλη συναυλία στο Μπερσί της Γαλλίας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο AccorHotels Arena στο ανατολικό Παρίσι και εξαιτίας και του τελευταίου τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο, στις 3 Ιουνίου, οι γαλλικές αρχές έχουν δημιουργήσει μία ειδική ζώνη κυκλοφορίας και ασφάλειας γύρω από την περιοχή που θα δοθεί η συναυλία.

Στην ευρύτερη περιοχή θα πραγματοποιούνται περιπολίες με αστυνομικούς ένστολους και με πολιτικά, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση του κόσμου για ο,τιδήποτε χρειασθεί. Υπό παρακολούθηση θα βρίσκεται επίσης το δίκτυο των λεωφορειακών γραμμών από και προς τον συναυλιακό χώρο.

Όσοι προσέρχονται στο σημείο αυτό θα υποβάλλονται σε προληπτικό έλεγχο από τους υπεύθυνους ασφαλείας και της αστυνομίας.

Μετά την επίθεση που σημειώθηκε στο τέλος της συναυλίας της στις 22 Μαΐου στο Μάντσεστερ, η δημοφιλής κυρίως στους εφήβους αμερικανίδα τραγουδίστρια ακύρωσε τις συναυλίες που θα έδινε στο Λονδίνο, στο Βέλγιο, στη Γερμανία, την Πολωνία και την Ελβετία. Επέστρεψε στη Φλόριντα πριν λάβει μέρος στην πολύ μεγάλη συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό "One Love Manchester", στις 4 Ιουνίου, όπου απέτισε φόρο τιμής στα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ, μαζί με διεθνούς φήμης αστέρες όπως οι Τζάστιν Μπίμπερ, Κέιτι Πέρι, Coldplay, Μάιλι Σάιρους, Φάρελ Γουίλιαμς και Λίαμ Γκάλαχερ.

Στις 9 Ιουνίου η 23χρονη Αριάνα Γκράντε θα εμφανισθεί στη Λυών και θα συνεχίσει την παγκόσμια περιοδεία της στην Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Βραζιλία, στο Μεξικό και στις Φιλιππίνες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...