Στο προσκήνιο σκάνδαλο αποπλάνησης μαθητή από καθηγήτρια

Στο προσκήνιο σκάνδαλο αποπλάνησης μαθητή από καθηγήτρια

Στο μάτι του κυκλώνα είχε βρεθεί η Μέρι Κέι Λετουρνό η οποία διατηρούσε σχέσεις με 12χρονο

Το 1997 η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθούσε με αμηχανία την αποκάλυψη μιας αρκετά σοκαριστικής υπόθεσης αποπλάνησης ανηλίκου, από το Σιατλ των ΗΠΑ. Στο μάτι του κυκλώνα είχε βρεθεί η Μέρι Κέι Λετουρνό η οποία αρχικά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Εκείνη ήταν 34 ετών, παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών και ο Βίλι Φουαλάου, μόλις 12.

Μετά ωστόσο την αποφυλάκισή της με αναστολή, παραβίασε τους όρους καθώς την έπιασαν να κάνει σεξ με τον ανήλικο μέσα στο αυτοκίνητο. Το δικαστήριο της είχε απαγορεύσει να έχει στο μέλλον κάθε επαφή με τον Βίλι. Επέστρεψε έτσι στη φυλακή για να εκτίσει επτά χρόνια κάθειρξης και ένα χρόνο μετά την αποφυλάκισή της, παντρεύτηκαν. Ο Βίλι τότε ήταν 21 ετών.

Τώρα, 12 χρόνια μετά τον έγγαμο βίο τους και έχοντας αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, η υπόθεσή τους αναβιώνει ξανά από τα διεθνή μίντια. Κι αυτό γιατί το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει ξεχωριστούς δρόμους έπειτα από την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο 33χρονος άντρας. Η 55χρονη δεν εργάζεται πλέον ως καθηγήτρια, λόγω της καταδίκης, αλλά ως νομική σύμβουλος.