Στο Παλάτι του Κένσινγκτον υποδέχτηκε ο πρίγκηπας Χάρι τον Ομπάμα

Στο Παλάτι του Κένσινγκτον υποδέχτηκε ο πρίγκηπας Χάρι τον Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε εκφράσει τα συλλυπητήρια του για τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε μια άτυπη συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στο παλάτι του Κένσιγκτον μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ Αρίνα που συγκλόνισε τη Βρετανία.

Αυτή η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στο Ηνωμένο Βασίλειο έρχεται ένα χρόνο μετά από την επίσημη που είχε κάνει ως πρόεδρος των ΗΠΑ, συνοδευόμενος από τη Μισέλ Ομπάμα κατά την οποία είχε συναντήσει όχι μόνο τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, τη σύζυγό του δούκισσα του Κέιμπριτζ και τον πρίγκιπα Τζορτζ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, οι δύο άνδρες σε αυτή τη συνάντηση συζήτησαν «θέματα κοινού ενδιαφέροντος», όπως είναι η υγεία, η νεολαία καθώς και το έργο των ιδρυμάτων τους.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε εκφράσει τα συλλυπητήρια του για τα θύματα της επίθεσης στο Μάντσεστερ με ανάρτηση του στο twitter: «Οι καρδιές μας βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στο Μάντσεστερ», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος.

Μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρίγκιπα Χάρι, ο Μπαράκ Ομπάμα, έκανε νέα ανάρτηση στο twitter, στην οποία αποκαλεί το μέλος της βασιλικής οικογένειας φίλο του.