Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε για πρώτη φορά για την πορεία της υγείας της Κέιτ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μίλησε για πρώτη φορά για την πορεία της υγείας της Κέιτ

Η συνομιλία με πολίτες κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε φιλανθρωπικό ίδρυμα

Στα δημόσια καθήκοντά του έχει επιστρέψει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, παρά το γεγονός ότι το μυαλό του είναι στη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, που υποβάλλεται σε προληπτική χημιοθεραπεία, μετά από τη διάγνωση των γιατρών, ότι πάσχει από καρκίνο.

Μάλιστα, στην τελευταία του επίσκεψη στο κέντρο πρόληψης αυτοκτονιών Jame’s Place στο Νιούκαστλ, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του. Μετά τη συνάντηση που είχε με τους υπεύθυνους του κέντρου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε μια συνομιλία με δημοσιογράφους και βασιλικούς ανταποκριτές, που τον περίμεναν έξω από το φιλανθρωπικό ίδρυμα. Εκεί βρίσκονταν και αρκετοί πολίτες, οι οποίοι κρατώντας βρετανικές σημαίες δεν δίστασαν να τον ρωτήσουν για την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Σας πειράζει να ρωτήσω, πώς είναι η γυναίκα και τα παιδιά σας;», ρώτησε μία γυναίκα, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να της απαντά: «Όλα καλά, ευχαριστώ. Πάμε καλά». Στη συνέχεια, αντάλλαξε χειραψίες με τον κόσμο που τον περίμενε, και φωτογραφήθηκε με κάποιους από το παρευρισκόμενους.