Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 23χρονο μοντέλο μέσα σε εστιατόριο – Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο

Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 23χρονο μοντέλο μέσα σε εστιατόριο – Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο

Η πρώην διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία Μις Εκουαδόρ είχε σχέση με γνωστό στη χώρα έμπορο ναρκωτικών

Σοκ προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία μέρα-μεσημέρι από δύο ενόπλους μέσα σε εστιατόριο στο Εκουαδόρ 23χρονου μοντέλου, που σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, είχε διασυνδέσεις με τον αρχηγό συμμορίας ναρκωτικών, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει κρυφή τη σχέση τους.

Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν τη στιγμή που η πρώην διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Εκουαδόρ, Landy Párraga Goyburo, να συνομιλεί με έναν άνδρα σε εστιατόριο της περιοχής Κεβέντο την Κυριακή, όταν δύο άνδρες με χειρουργικές μάσκες στο πρόσωπο μπαίνουν από την είσοδο του καταστήματος. Ένας από τους ενόπλους όρμησε προς το μέρος της, πυροβολώντας τόσο την Párraga, όσο και τον άνδρα με τον οποίο μιλούσε. Ο συνεργός του φαίνεται να στέκεται στην πόρτα κρατώντας τσίλιες. Αφού τελείωσαν τη δουλειά τους, τράπηκαν σε φυγή.


Η Párraga, η οποία εκπροσώπησε την επαρχία Λος Ρίος στον διαγωνισμό Μις Εκουαδόρ το 2022, βρέθηκε στο Κεβέντο για να παραστεί σε γάμο το Σάββατο. Έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τη δική της σειρά αθλητικών ειδών. Τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε πρωτοσέλιδο, όταν το όνομά της αναφέρθηκε σε μια συνομιλία μεταξύ του δολοφονημένου διακινητή ναρκωτικών, Leandro Norero και του λογιστή του, Helive Angulo.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Angulo, οι εισαγγελείς αποκάλυψαν, ότι ο Norero είχε παρακαλέσει τον λογιστή σε ένα μήνυμα του 2022, να βοηθήσει να κρατήσει τη σχέση του με τη βασίλισσα της ομορφιάς κρυφή. «Αν η σύζυγός μου μάθει κάτι σχετικά με αυτήν, την έχω βάψει. Φίλε μου, το όνομά της δεν πρέπει να μαθευτεί πουθενά. Διαφορετικά, ο κόσμος μου θα καταρρεύσει», είχε γράψει σε ένα από τα μηνύματά του. Ο έμπορος ναρκωτικών δολοφονήθηκε στη φυλακή έξι μήνες μετά τη φυλάκισή του.

Τα οικονομικά της Párraga ήταν υπό έρευνα, ωστόσο δε διώχθηκε ποτέ για έγκλημα και δεν είχε κάνει ποτέ δημόσια σχόλια για την υπόθεση ή τη σχέση της με τον Norero και την οργάνωσή του.