Τουρίστρια στην Ισπανία πέθανε ύστερα από «ακραίο σεξ» – Συνελήφθη ο σύζυγός της

Τουρίστρια στην Ισπανία πέθανε ύστερα από «ακραίο σεξ» – Συνελήφθη ο σύζυγός της

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής, για να υποβληθεί σε αυτοψία

Μια αμερικανίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στην Μάλαγα της Ισπανίας, ύστερα από «ακραίο σεξ» -σύμφωνα με την Αστυνομία- που φέρεται πως είχε με τον 50χρονο σύζυγό της, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές.

Η σορός της 44χρονης γυναίκας εντοπίστηκε στις 6 Απριλίου σε σπίτι τύπου Airbnb, ενώ το ζευγάρι βρισκόταν σε διακοπές στην Ισπανία. Πηγές που είναι κοντά στην υπόθεση αποκάλυψαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ότι ο θάνατος μπορεί να σχετίζεται με κάποιες «ακραίες σεξουαλικές πρακτικές», στις οποίες εμπλεκόταν το ζευγάρι. Ο σύζυγος συνελήφθη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας μετά τον θάνατο της γυναίκας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικούΤύπου, η υπόθεση ερευνάται ως βία βασισμένη στο φύλο, πριν αναβαθμιστεί σε ανθρωποκτονία, καθώς οι τρέχουσες ενδείξεις δείχνουν ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια ακραίων ή επικίνδυνων σεξουαλικών πρακτικών σε «ερωτικό πλαίσιο», όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Daily Mail». Τη Δευτέρα ο 50χρονος εμφανίστηκε μπροστά στο δικαστήριο και ο δικαστής εξέδωσε την προσωρινή κράτηση του ύποπτου χωρίς εγγύηση, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Οι γιατροί που έσπευσαν στο διαμέρισμα φαίνεται ότι μπόρεσαν να πιστοποιήσουν μόνο τον θάνατο της τουρίστριας, με την Εθνική Αστυνομία να αναλαμβάνει την έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς προκάλεσε τον θάνατό της. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής, για να υποβληθεί σε αυτοψία. Εάν επιβεβαιωθεί, πως η γυναίκα πέθανε πάνω στο σεξ, θα είναι η τρίτη απώλεια που οφείλεται στη συγκεκριμένη αιτία για φέτος στη Μάλαγα.