Οι πιο διάσημες σιαμαίες ονειρεύονται να αποκτήσουν παιδιά – Η μία παντρεύτηκε το 2021 βετεράνο του στρατού

Οι πιο διάσημες σιαμαίες ονειρεύονται να αποκτήσουν παιδιά – Η μία παντρεύτηκε το 2021 βετεράνο του στρατού

Μοιράζονται όλες τις αισθήσεις, παρότι πρόκειται για δύο διαφορετικές προσωπικότητες

Πρόκειται για πρωτοφανή συνύπαρξη 3 προσώπων σε ένα γάμο με ιδιαιτερότητες. Ο γάμος βετεράνου με μία από τις δύο πιο διάσημες σιαμαίες στον κόσμο προκαλεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον. «Οι σιαμαίες δίδυμες Άμπι και Μπρίτανυ Χένσελ καλωσόρισαν ένα νέο μέλος στην οικογένεια! Κοντά 3 δεκαετίες από όταν πρωτομοιράστηκαν την ιστορία τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ τα κορίτσια μεγάλωσαν και η μία είναι πια παντρεμένη γυναίκα».

Ο γάμος έγινε το 2021

O γάμος είχε γίνει, όπως αποκαλύφθηκε, μυστικά το 2021 και έτσι το ζευγάρι είναι ήδη μαζί 3 χρόνια, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega.

H Άμπι Χένσελ είναι μία παντρεμένη γυναίκα. Παντρεύτηκε τον Τζος, έναν νοσοκόμο και βετεράνο του στρατού το 2021 και το ζευγάρι όπως αναφέρεται μένει στην Μινεσότα όπου η Άμπι και η Μπρίτανι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Η ύπαρξη του «τρίτου προσώπου»

Το ιδιαίτερο όμως σε αυτή την περίπτωση είναι πως πέρα από το ζευγάρι υπάρχει και ένα τρίτο πρόσωπο μόνο που δεν πρόκειται για μία περίπτωση που κάποιος μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά για την σιαμαία αδελφή της νύφης που συνυπάρχει θέλοντας και μη.

«Θέλαμε να κάνουμε αυτό το ντοκιμαντέρ ώστε οι άνθρωποι να μην κοιτούν και να μην τραβούν φωτογραφίες, δεν το θέλουμε αυτό να τραβούν φωτογραφίες έτσι θα ξέρουν ποιες είμαστε».

Ένα σώμα αλλά δύο προσωπικότητες

Ουσιαστικά ο γαμπρός παντρεύτηκε και τις 2 σιαμαίες, που έχουν ένα σώμα και μοιράζονται όλες τις αισθήσεις που αυτό προσφέρει παρότι πρόκειται για 2 προσωπικότητες και μάλιστα διαφορετικές.

Η Άμπι και η Μπρίνεϊ μεγάλωσαν καταγράφοντας την ζωή τους σε ριάλιτι αλλά η ενήλικη ζωή τους ήταν κατά κύριο λόγο μακριά από τα φώτα τώρα στα 34 εργάζονται ως δασκάλες μετά την αποφοίτηση τους από το πανεπιστήμιο.

Πριν 5 χρόνια η Άμπι και η Μπρίτανι Χένσελ έκαναν μία σπάνια εμφάνιση στο ντοκιμαντέρ «Ενωμένες για μία ζωή» και μίλησαν για την ζωή τους καθώς γίνονταν 12.

Τεράστιο ζήτημα για την επιστήμη

Το ενδιαφέρον για την ζωή των σιαμαίων δεν είναι καινούργιο και έχει απασχολήσει και με περιπτώσεις σαν και αυτή:

«Αν σε τσιμπήσει μέλισσα η Κάρμεν δεν θα το νιώσει; Ναι! Και η δύο έχουμε άγχος η Λουπίτα λίγο περισσότερο, ένα σφίξιμο αν καταλαβαίνεις, είμαι πολύ εσωστρεφής αλλά επειδή δεν της αρέσει να μιλάει σε καινούργιους ανθρώπους έχω αναγκαστεί να γίνω εξωστρεφής».

Οι επιστήμονες έχουν ερευνήσει την ζωή σιαμαίων μελετώντας και τη σεξουαλική διάσταση ενώ σιαμαίες έχουν μιλήσει για το θέμα:

«Ναι, η μία από εμάς μπορεί να είναι ξύπνια και η άλλη να κοιμάται επειδή έχουμε διαφορετικούς εγκεφάλους είμαστε 2 διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν ξέρω για τον θάνατο, δεν είμαστε νεκρές. Όχι ο φίλος μου δεν βγαίνει και με τις δύο μας. Δεν θέλω κανέναν. Αν κλείσω τα μάτια μου δεν βλέπω από τα μάτια της».

Ευτυχισμένο εμφανίζεται το ζευγάρι στα ΜΜΕ

Από την άλλη, το ζευγάρι που έχει γίνει θέμα στα παγκόσμια ΜΜΕ εμφανίζεται ευτυχισμένο και να έχει βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τα καθημερινά ζητήματα που ανακύπτουν από την ιδιαίτερη συμβίωση νιόπαντρων και της σιαμαίας αδελφής.

Τελικός κριτής σε κάθε περίπτωση άλλωστε και όχι μόνο των σιαμαίων θα είναι φυσικά ο χρόνος.

Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος στα σιαμαία αδέλφια

Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης, ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής, μίλησε στο LIVE NEWS για την επιθυμία των σιαμαίων αδελφών.

«Επειδή προκαλεί αυτός ο γάμος, μας εκπαιδεύει κιόλας. Η επιτυχία μίας σχέσης κρύβεται στην προσαρμοστικότητα. Αυτό έχουν πετύχει εδώ οι αδελφές αλλά και ο γαμπρός όπου λόγω του ότι είναι νοσηλευτής και βετεράνος μπορεί να καταλάβει και να προσαρμοστεί. Οι μελέτες στα σιαμαία δείχνει πως το ένα από τα δύο αδέλφια κάνει πίσω όταν υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία. Πολλές φορές ο ένας εγκέφαλος από τους δύο κάνει πίσω ώστε να αφήσει τον άλλον να νιώσει. Αυτό συμβαίνει και στη σεξουαλική επαφή αλλά και στα ατυχήματα».