Μακελειό με δεκάδες νεκρούς σε συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα – Δείτε βίντεο από την εισβολή των ενόπλων

Μακελειό με δεκάδες νεκρούς σε συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα – Δείτε βίντεο από την εισβολή των ενόπλων

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 40 νεκρούς και 100 τραυματίες από τα πυρά ενόπλων

Για δεκάδες νεκρούς και τραυματίες στην ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε σε συναυλιακό χώρο στο Crocus City Hall κοντά στη Μόσχα, κάνουν λόγο ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μεταδίδονται στην πλατφόρμα Χ, κάνουν λόγο για τουλάχιστον 40 νεκρούς και 100 τραυματίες. Δύο έως πέντε ένοπλοι επιτέθηκαν στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall, μεταδίδει το IFX. Βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ

Άνθρωποι εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι μέσα στο συναυλιακό χώρο, όπως και στην οροφή του κτιρίου, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί και εκρήξεις νωρίτερα, μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS. Η φωτιά έχει τυλίξει το ένα τρίτο του κτιρίου του συναυλιακού χώρου και η οροφή του κτιρίου έχει σχεδόν παραδοθεί στις φλόγες, μετέδωσε το TASS.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν σκηνές χάους, με έναν μεγάλο αριθμό θεατών να προσπαθούν να φύγουν από την αίθουσα, μετά τους πυροβολισμούς. Άλλα βίντεο δείχνουν πολλούς ανθρώπους να κείτονται ακίνητοι μέσα σε λίμνες αίματος έξω από τον συναυλιακό χώρο. Το πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι έκρηξη σημειώθηκε και μετά ξέσπασε φωτιά στο κτίριο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Η εφημερίδα Kommersant ανάστησε στην ιστοσελίδα της βίντεο που δείχνει πυκνό καπνό να βγαίνει από εκεί που βρίσκεται το κτίριο του συναυλιακού χώρου.