Βρετανία: Φούντωσαν οι φήμες για την υγεία της Κέιτ μετά την απουσία του Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του νονού του

Βρετανία: Φούντωσαν οι φήμες για την υγεία της Κέιτ μετά την απουσία του Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του νονού του

Σύμφωνα με το παλάτι του Κένσιγκτον η πριγκίπισσα της Ουαλίας «αναρρώνει πολύ καλά»

Την ώρα που ο βασιλιάς Κάρολος δίνει μάχη με τον καρκίνο, έχοντας περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, οι φήμες δίνουν και παίρνουν και για την πορεία της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Πριν από λίγες ώρες το παλάτι του Κένσιγκτον μετέφερε στην εφημερίδα Independent, ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας «αναρρώνει πολύ καλά» μετά τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα στις 16 Ιανουαρίου. Οι φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον άρχισαν να φουντώνουν ξανά, μετά από την απόφαση του πρίγκιπα Ουίλιαμ να ακυρώσει την τελευταία στιγμή την παρουσία του στο μνημόσυνο του νονού του, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, επικαλούμενος ένα προσωπικό ζήτημα.

Η απουσία αυτή έδωσε νέα τροφή στις εικασίες και στα σενάρια συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ. Πάντως, το παλάτι συνεχίζει να είναι φειδωλό, όσον αφορά στο πώς αναρρώνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, για ποιον λόγο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει στο σπίτι της, με το γραφείο της να έχει ανακοινώσει, ότι δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν το Πάσχα.

Το Καθολικό Πάσχα φέτος πέφτει στις 31 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει, πως η Κέιτ θα βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τουλάχιστον για έναν ακόμα μήνα.