Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η 36χρονη πορνοστάρ Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ

Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η 36χρονη πορνοστάρ Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ

Ο θάνατος της αποδίδεται σε αυτοκτονία - Φίλοι της οργάνωσαν καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την κηδεία της

Νεκρή στο σπίτι της στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη η 36χρονη πορνοστάρ, Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ, όπως αναφέρει η New York Post

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο θάνατός της αποδίδεται πιθανότατα σε αυτοκτονία, καθώς γνωστοί της αναφέρουν, πως έδινε «μάχη» με προβλήματα ψυχικής υγείας. Φίλοι της και ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου «Rachel και Megan» ξεκίνησαν μάλιστα μία καμπάνια, για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα, να δοθούν στη μητέρα της και να τελεστεί η κηδεία της 36χρονης πορνοστάρ.

Οι φίλοι της αναφέρουν -μεταξύ άλλων- ότι «ακόμα και στις πιο σκοτεινές μέρες της, εξακολουθούσε να εμφανίζεται στο στούντιο, πάντα έτοιμη να μάθει, να συνεισφέρει, να βελτιώσει τον εαυτό της με όποιον μικρό τρόπο μπορούσε να διαχειριστεί» σύμφωνα με τη New York Post. «Όσο μόνη και αν αισθανόταν σε εσωτερικό πλαίσιο, συνέχισε να καταβάλλει προσπάθειες για να εμφανιστεί στους φίλους της και στην κοινότητα που νοιαζόταν γι' αυτήν. Έδινε τις δικές της μάχες με την ίδια επιμονή και ορμή που έδειχνε σε κάθε άλλο τομέα της ζωής της, με όση δύναμη μπορούσε» συνεχίζουν οι φίλοι της Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ.

Η Κάρτερ ξεκίνησε ως χορεύτρια στο Μιζούρι και μπήκε στη βιομηχανία του σεξ τον Σεπτέμβριο του 2008, ενώ το 2009 εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του ανδρικού περιοδικού Hustler και του Adult Video News. Συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του BBC «Twilight of the Porn Stars», μια ταινία βασισμένη στη βιομηχανία παραγωγής ταινιών για ενήλικες και στους ηθοποιούς και τις ηθοποιούς που αγωνίζονται να ανταγωνιστούν τις ελεύθερες επιλογές του διαδικτύου.