Φρέντι Μπελέρης: Του έδωσαν εξάωρη άδεια για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του και τον άφησαν 10 λεπτά

Φρέντι Μπελέρης: Του έδωσαν εξάωρη άδεια για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του και τον άφησαν 10 λεπτά

Συνολικά 18 κλούβες της αλβανικής αστυνομίας συνόδευαν τον προφυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας, καθώς και 25 άνδρες των ειδικών δυνάμεων

Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, μεταφέρθηκε από τις Αλβανικές Αρχές στο νεκροταφείο, όπου έγινε η κηδεία της γιαγιάς του.

Στον Φρέντι Μπελέρη που παραμένει κρατούμενος, χορηγήθηκε εξάωρη άδεια, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία. Ωστόσο, όπως αναφέρει το himara.gr, δεν του επετράπη να βγει από την αστυνομική κλούβα και να μεταβεί στην εκκλησία, παραμένοντας σε αυτήν για αρκετή ώρα.

Τελικά τον άφησαν μόνο όταν το φέρετρο βγήκε από την εκκλησία και οδηγήθηκε μέσα στο νεκροταφείο. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε χειροκροτεί τον Φρέντι Μπελέρη μόλις βγαίνει από την αστυνομική κλούβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του himara.gr, συνολικά 18 κλούβες της αλβανικής αστυνομίας συνόδευαν τον Φρέντη Μπελέρη καθώς και 25 άνδρες των ειδικών δυνάμεων. Οι αστυνομικοί επέτρεψαν μόλις 10 λεπτά στον Φρέντι Μπελέρη να παραμείνει στο νεκροταφείο και τον οδήγησαν και πάλι στην αστυνομική κλούβα παίρνοντας τον δρόμος της επιστροφής προς τις φυλακές του Φιέρι.

Υπενθυμίζεται, ότι είχε δοθεί εξάωρη άδεια στον εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρρας, ενώ δεν του επετράπη να πάει στο πατρικό του σπίτι, όπου έμενε και πέθανε η γιαγιά του.