Μακελειό στη Νέα Υόρκη: Άνδρας σκότωσε τέσσερα από τα μέλη της οικογένειας του και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς – Έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά

Μακελειό στη Νέα Υόρκη: Άνδρας σκότωσε τέσσερα από τα μέλη της οικογένειας του και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς – Έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά

Ανάμεσα στα θύματα είναι δύο παιδιά

Μακελειό στις ΗΠΑ. Ένας άνδρας σκότωσε τέσσερα από τα μέλη της οικογένειάς του στο σπίτι τους στο προάστιο Far Rockaway της Νέας Υόρκης και μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς προτού τον σκοτώσουν το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση στο 911 από μια έφηβη που ανέφερε πανικόβλητη ότι ο ξάδερφός της «σκότωνε τα μέλη της οικογένειάς της σε μια πολυκατοικία, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του τμήματος του NYPD (αστυνομία Νέας Υόρκης), Τζέφρι Μάντρεϊ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

 

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ένα μικρό παιδί είχε πεθάνει από τα τραύματά του ακριβώς έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια, άλλα τρία θύματα βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι. Και τα τέσσερα πιστεύεται ότι μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου, πρόσθεσε η αστυνομία.

Ο ύποπτος, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο 39χρονος Κόρτνεϊ Γκόρντον, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

 

Δύο αστυνομικοί στάλθηκαν στη διεύθυνση και είδαν έναν άνδρα να βγαίνει έξω με αποσκευές.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τού μιλήσουν, ο άνδρας μαχαίρωσε έναν αστυνομικό στο λαιμό και το στήθος και έναν δεύτερο στο κεφάλι.

Ένας από τους αστυνομικούς κατάφερε να βγάλει το όπλο του και πυροβόλησε τον ύποπτο.

Όταν περισσότεροι αστυνομικοί στάλθηκαν στο σημείο, βρήκαν ένα 11χρονο κορίτσι στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά αργότερα πέθανε από τα τραύματά της.

Μετά την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης στο σημείο, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρήκαν τα πτώματα άλλων τριών ατόμων μέσα στο σπίτι: ενός 12χρονου αγοριού, μιας 44χρονης γυναίκας και ενός άνδρα γύρω στα 30.

Μια 61χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Η αστυνομία πιστεύει ότι όλα τα θύματα πέθαναν ως αποτέλεσμα τραυμάτων από μαχαίρι.