Σοκάρει η δολοφονία 15χρονου από 14χρονο συμμαθητή του μέσα σε σχολείο – Προσοχή σκληρό βίντεο

Σοκάρει η δολοφονία 15χρονου από 14χρονο συμμαθητή του μέσα σε σχολείο – Προσοχή σκληρό βίντεο

Ο δράστης μαχαίρωσε θανάσιμα το θύμα μετά από καυγά

Σοκαριστικές σκηνές καταγράφηκαν σε λύκειο της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ. Δύο μαθητές μαχαιρώθηκαν τη Δευτέρα στο λύκειο Southeast Raleigh Magnet. Ένας 15χρονος μαθητής πέθανε αργότερα από τα τραύματά του.

Ο άλλος μαθητής, ένας 16χρονος, παρέμεινε στο νοσοκομείο με τραύματα απειλητικά για τη ζωή του, σύμφωνα με το ABC7 Chicago.

Η επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Εστέλα Πάτερσον, έκανε λόγο για καυγά πριν από το μαχαίρωμα.

 

Η Ντανιέλα Φόρτιν μίλησε για τη σοκαριστική εμπειρία στο μάθημα της γυμναστικής την πρώτη μέρα της επιστροφής της από τις διακοπές των Ευχαριστιών. «Πολλοί άνθρωποι ούρλιαζαν και έκλαιγαν», δήλωσε.

Το χάος εκτυλίχθηκε λίγα μέτρα μακριά της στο γυμναστήριο του σχολείου. Βίντεο από κινητά τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέγραφαν έναν καυγά που ξέσπασε και στη συνέχεια, λίγα λεπτά αργότερα, δύο μαθητές μαχαιρώθηκαν.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι γύρω του και ανησυχούσαν πολύ γι’ αυτόν και ήταν πολύ τρομακτικό», είπε η Φόρτιν για τον μαθητή που αργότερα πέθανε. «Μια πολύ τραυματική εμπειρία, υπήρχαν βίντεο με όσα συνέβησαν… Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά ήταν τόσο λυπηρό να βλέπω όλα τα βίντεο».

Τα βίντεο αυτά θα αποτελέσουν αποδεικτικά στοιχεία για την αστυνομία.

 

Ο 14χρονος που μαχαίρωσε τους δύο άλλους μαθητές συνελήφθη, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και κρατείται σε αναμορφωτήριο.