O Axl Rose είναι αντιμέτωπος με μήνυση για σεξουαλική επίθεση

O Axl Rose είναι αντιμέτωπος με μήνυση για σεξουαλική επίθεση

Το πρώην μοντέλο Σίλα Κένεντι ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής τη βίασε μετά τη συνάντηση τους σε νυχτερινό κέντρο

Ο αρχηγός των Guns N' Roses, Axl Rose, είναι αντιμέτωπος με καταγγελία για φερόμενη σεξουαλική επίθεση που συνέβη το 1989.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Άλαν Γκάτμαν, απάντησε στη μήνυση, λέγοντας σε δήλωσή του: «Με απλά λόγια, αυτό το περιστατικό δεν συνέβη ποτέ. Συγκεκριμένα, αυτοί οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί κατατέθηκαν μία ημέρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής κατάθεσης στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης».

Στη μήνυση που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη χθες το πρώην μοντέλο Σίλα Κένεντι ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής Axl Rose τη βίασε μετά τη συνάντηση τους σε νυχτερινό κέντρο.

Όπως υποστηρίζει ο Axl Rose κάλεσε εκείνη και τον πρώην παρουσιαστή του MTV, Ρίκι Ράχτμαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Νέα Υόρκη, όπου τους έδωσε αλκοόλ και κοκαΐνη. Η Κένεντι αναφέρει ότι αισθάνθηκε «άβολα» όταν ο μουσικός άρχισε να κάνει σεξ με ένα άλλο μοντέλο μπροστά της και την ενθάρρυνε να κάνει ομαδικό σεξ.

Η καταγγελία αναφέρει ότι η Κένεντι και ο Ράχτμαν έφυγαν στη συνέχεια από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, κάτι που έκανε τον τραγουδιστή «έξαλλο» και τον ώθησε να την «αιχμαλωτίσει με απειλές». Αφού βρήκε την Κένεντι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Ράχτμαν, αρχηγός του ροκ συγκροτήματος φέρεται να έσπρωξε την καταγγέλλουσα στο έδαφος και την έσυρε από τα μαλλιά της πίσω στο δωμάτιό του, με αποτέλεσμα τα γόνατά της να αιμορραγούν από το σύρσιμο στο χαλί.

Η Κένεντι κατηγορεί τον τραγουδιστή ότι τότε τη βίασε και ότι βιώνει τακτικά συμπτώματα που μοιάζουν με διαταραχή μετατραυματικού στρες και ότι το τραύμα έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα της, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σειρά αγωγών για σεξουαλική επίθεση έχει κατατεθεί βάσει του Νόμου για Επιζώντες Ενήλικες στη Νέα Υόρκη, ο οποίος αίρει προσωρινά την παραγραφή αξιώσεων για σεξουαλική κακοποίηση για αστικές αγωγές. Το παράθυρο άνοιξε στις 24 Νοεμβρίου 2022 και θα κλείσει ξανά τα μεσάνυχτα της 24ης Νοεμβρίου 2023.

Ο Στίβεν Τάιλερ, ο Sean "Diddy" Combs, ο Μέριλιν Μάνσον και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης είναι μόνο μερικοί από τους κατηγορούμενους που κατονομάζονται σε 3.000 καταγγελίες που υποβλήθηκαν βάσει του νόμου.