Η «Μόνικα» αποχαιρέτησε τον «Τσάντλερ» με τον δικό της τρόπο: «Μου λείπεις κάθε μέρα» – Η ανάρτηση της Κόρτνεϊ Κοξ

Η «Μόνικα» αποχαιρέτησε τον «Τσάντλερ» με τον δικό της τρόπο: «Μου λείπεις κάθε μέρα» – Η ανάρτηση της Κόρτνεϊ Κοξ

«Υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μοιραστώ. Εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου»

Το δικό της αντίο είπε η Κόρτνεϊ Κοξ στον Μάθιου Πέρι. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η Κοξ ή αλλιώς Μόνικα Γκέλερ, που ήταν το όνομα της ως τηλεοπτική σύζυγος του Τσάντλερ Μπινγκ στα Φιλαράκια, μίλησε για την απώλεια του Πέρι με ένα βίντεο. «Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που έζησα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook που συνόδεψε μαζί με ένα απόσπασμα από τη δημοφιλή κωμωδία.

«Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που θα ήθελα να μοιραστώ. Προς το παρόν εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου».

Στη συγκεκριμένη σκηνή, ο Ρος Γκέλερ που τον υποδυόταν ο Ντέιβιντ Σουίμερ μπαίνει στο δωμάτιο όπου πιάνει τον Τσάντλερ ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Εκείνος μοιράζεται ενθουσιασμένος ότι παντρεύεται εκείνη την ημέρα, αλλά μόλις φεύγει από το δωμάτιο, η Μόνικα πετάγεται κάτω από τα σεντόνια και ρωτάει αν ο Ρος ήξερε ότι ήταν εκεί.

«Για να δώσω λίγες πληροφορίες για την εν λόγω σκηνή, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα περνούσαν μια νύχτα στο Λονδίνο», είπε η Κοξ και συνέχισε:  «Αλλά λόγω των έντονων αντιδράσεων του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας. Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να την πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και πολύ ευγενικός» σημείωσε για τον τηλεοπτικό της σύζυγο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Αφού έκλεισαν την πορεία τους ως ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια όταν η επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του ’90 ολοκληρώθηκε το 2004, η Κοξ και ο Πέρι ήταν φίλοι και βλέπονταν συχνά.