Φρίκη στον Καναδά: 44χρονος σκότωσε τρία παιδιά και έναν ενήλικο προτού αυτοκτονήσει

Φρίκη στον Καναδά: 44χρονος σκότωσε τρία παιδιά και έναν ενήλικο προτού αυτοκτονήσει

Η αστυνομία εκτιμάει πως πρόκειται για έγκλημα πάθους

Η καναδική αστυνομία ερευνά τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, και την αυτοκτονία του φερόμενου ως δράστη, εκτιμώντας πως πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Τα πτώματα βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε δύο σπίτια στο Σου Σεντ Μαρί, μια πόλη 65.000 κατοίκων στο Οντάριο του Καναδά, κοντά στα σύνορα με το Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Αστυνομικοί βρήκαν αρχικά το πρώτο θύμα, 41 ετών, σε σπίτι. Ο δράστης είχε εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με τις αρχές.

Δέκα λεπτά αργότερα, σε σπίτι που βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, εντοπίστηκαν νεκρά από πυρά ενόπλου τρία παιδιά – ηλικίας 6, 7 και 12 ετών. Ένας 45χρονος τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Ο δράστης, 44 ετών, βρέθηκε επίσης νεκρός» από αυτοτραυματισμό με όπλο, δήλωσε η τοπική αστυνομία, εκτιμώντας ότι τα περιστατικά συνδέονται και ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Συγκλονισμένος από αυτήν την «απερίγραπτη τραγωδία» δήλωσε ο δήμαρχος Μάθιου Σουμέικερ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).