Ανείπωτη υπόθεση φρίκης: Νταντά κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βρέφος και μοιράστηκε τις εικόνες με άνδρα στα social media

Ανείπωτη υπόθεση φρίκης: Νταντά κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βρέφος και μοιράστηκε τις εικόνες με άνδρα στα social media

Η 28χρονη θα μπορούσε να φυλακιστεί για 60 χρόνια αν καταδικαστεί

Μια νταντά από την Καλιφόρνια είναι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη επειδή φέρεται να κακοποίησε ένα κοριτσάκι 8 μηνών και να έστειλε εικόνες του θύματος στο διαδίκτυο – και όλα αυτά με την καθοδήγηση ενός άνδρα που έλαβε τις φωτογραφίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τις αρχές.

Η Michelle Hidalgo, 28 ετών, κατηγορείται ότι κακοποίησε το κορίτσι αφού ο άνδρας της ζήτησε να κάνει «όλο και χειρότερα» πράγματα στο βρέφος και στη συνέχεια να τα καταγράψει, ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές στα δικαστικά αρχεία που έχουν περιέλθει στην κατοχή των East Bay Times.

Η κάτοικος του Antioch κατηγορήθηκε αρχικά τον περασμένο μήνα με επτά κατηγορίες για την φερόμενη «παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας», ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Contra Costa σε δελτίο Τύπου στις 26 Σεπτεμβρίου.

Τώρα, αντιμετωπίζει άλλες τρεις κατηγορίες για παιδική κακοποίηση θύματος κάτω των 10 ετών και μία κατηγορία για χρήση ανηλίκου για σεξουαλικές πράξεις, σύμφωνα με τα έγγραφα κατηγορίας που κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Ένα ένταλμα έρευνας που επιδόθηκε στο σπίτι της Hidalgo τον περασμένο μήνα οδήγησε τις αρχές στην κατάσχεση εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση, δήλωσαν οι εισαγγελείς.

 

 

Η Hidalgo, η οποία ήταν νταντά μερικής απασχόλησης για την οικογένεια του θύματος, φέρεται να παραδέχτηκε ότι μοιράστηκε τις εικόνες και είπε σε έναν ερευνητή ότι ήταν ένα «ηλίθιο» λάθος που έκανε μόνο μία φορά, σύμφωνα με τα αρχεία που εξέτασε η East Bay Times.

Όταν έψαξαν τον διαδικτυακό της λογαριασμό, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η Hidalgo φέρεται να συνομιλούσε με έναν άνδρα που ζητούσε περισσότερες άσεμνες φωτογραφίες του βρέφους, ανέφερε το τοπικό πρακτορείο, επικαλούμενο αρχεία.

Η μπέιμπι σίτερ φέρεται επίσης να είπε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί μέσω στοματικού σεξ, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση που αναφέρθηκε επίσης από το KTVU. Η Hidalgo επέμεινε ότι δεν κακοποίησε το βρέφος όταν ήρθε αντιμέτωπη με τους ντετέκτιβ πριν από την απαγγελία των τελευταίων κατηγοριών, ανέφερε ο σταθμός.

 

Αλλά οι ερευνητές βρήκαν αποδείξεις ότι αυτό ήταν ψέμα όταν η αστυνομία έψαξε τον λογαριασμό της στο iCloud, φέρεται να ισχυρίζονται οι εισαγγελείς.

Οι αξιωματούχοι ειδοποιήθηκαν αρχικά για τη φερόμενη κακοποίηση από μια εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις 21 Σεπτεμβρίου ότι υλικό σεξουαλικού περιεχομένου που απεικόνιζε ένα μικρό παιδί μοιραζόταν στην πλατφόρμα, ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα.

Οι γονείς του θύματος δήλωσαν ότι συνδέθηκαν με την Hidalgo μέσω του Care.com και δεν την γνώριζαν πριν την προσλάβουν, ανέφερε η αστυνομία, σύμφωνα με την East Bay Times.

Θα μπορούσε να φυλακιστεί για 60 χρόνια αν καταδικαστεί και παραμένει πίσω από τα κάγκελα μετά από ορισμό εγγύησης 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.