Ισπανία: Τρόμος σε σχολείο όταν μαθητής σε αμόκ επιτέθηκε και μαχαίρωσε τρεις καθηγητές και δύο παιδιά

Ισπανία: Τρόμος σε σχολείο όταν μαθητής σε αμόκ επιτέθηκε και μαχαίρωσε τρεις καθηγητές και δύο παιδιά

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο όπου συνέλαβε γρήγορα τον 14χρονο

Τρεις καθηγητές και δύο μαθητές φέρονται να μαχαιρώθηκαν από έναν 14χρονο μαθητή, ο οποίος έβγαλε μαχαίρι από την τσάντα του και εξαπέλυσε επίθεση καθώς άρχιζαν τα μαθήματα σε ισπανικό σχολείο σήμερα το πρωί.

Ο έφηβος, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, φέρεται να μαχαίρωσε τα πέντε θύματα καθώς τα μαθήματα άρχισαν στις 8.30 π.μ. στο ινστιτούτο Elena García Armada στην πόλη Jerez de la Frontera, στη νότια Ισπανία, ανφέρει η Daily Mail.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο όπου συνέλαβε γρήγορα τον 14χρονο μαθητή, ενώ το λύκειο εκκενώθηκε και οι γιατροί περιέθαλψαν τους τραυματίες. Ένας από τους καθηγητές του λυκείου βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση αφού μαχαιρώθηκε στο μάτι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αναφέρει το ABC de Andalucia.

Η κατάσταση των άλλων δύο καθηγητών και των δύο μαθητών δεν είναι ακόμη γνωστή.

Πηγές δήλωσαν στο Jerez TV ότι ο μαθητής είχε φτάσει στην τάξη του σήμερα το πρωί πριν βγάλει ένα μεγάλο μαχαίρι από το σακίδιό του και αρχίσει να «μαχαιρώνει όποιον περνούσε από μπροστά του».

Πανικόβλητοι γονείς, μόλις άκουσαν την είδηση έσπευσαν στο σχολείο όπου είχαν αφήσει τα παιδιά τους λίγα λεπτά νωρίτερα.