Υπάλληλος ταχυφαγείου πυροβόλησε πελάτη που παραπονέθηκε για τις πατάτες – Δείτε βίντεο

Υπάλληλος ταχυφαγείου πυροβόλησε πελάτη που παραπονέθηκε για τις πατάτες – Δείτε βίντεο

Στο αυτοκίνητο ήταν και η έγκυος σύζυγός του καθώς και το 6χρονο παιδί τους

Μία παραγγελία σε drive-thru ταχυφαγείου στο Χιούστον της πολιτείας του Τέξας στις ΗΠΑ, θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή ενός άνδρα που δέχθηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς, ενώ στο αυτοκίνητό του επέβαινε η σύζυγός του και η κόρη τους. Τώρα, ζητά αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυριού δολαρίων.

Το βίντεο που δείχνει το περιστατικό δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές και γρήγορα διαδόθηκε μέσα από τα social media, προκαλώντας εντύπωση για το πως μια λογομαχία για τηγανιτές πατάτες οδήγησε σε ένοπλο επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άντονι Ράμος και η οικογένειά του έκαναν την παραγγελία σε εστιατόριο κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Χιούστον στον Μάρτιο του 2021. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν μαζί του η έγκυος σύζυγός του και η 6χρονη – τότε – κόρη τους. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο άνδρας πατούσε το γκάζι στο τέρμα προκειμένου να αποφύγει τους πυροβολισμούς από την υπάλληλο.

Η εργαζόμενη στο εστιατόριο Αλόνια Φαντέιζια Φορντ εμφανίζεται εκνευρισμένη με τον Ράμος, σύμφωνα με όσα δείχνει το βίντεο. Οι δύο ανταλλάσσουν κουβέντες σε έντονο ύφος με τον Ράμος να διαμαρτύρεται πως απουσίαζαν οι τηγανιτές πατάτες που παρήγγειλε. Εκείνη του πετάει από το παράθυρο πάγο κι άλλα πράγματα κι εκείνος πετάει το φαγητό. Έπειτα, η υπάλληλος πηγαίνει και παίρνει όπλο κι εμφανίζεται και πυροβολεί τουλάχιστον δύο φορές προς το όχημα του Ράμος.

 

 

Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση εναντίον της ιδιοκτήτριας εταιρίας του εστιατορίου το 2022 και ζητά αποζημίωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων. «Η επιχείρηση θα έπρεπε να κάνει καλύτερη δουλειά στο να ελέγχει ποιους προσλαμβάνει ούτε ώστε να μην εκθέτει τους πελάτες σε θανάσιμο κίνδυνο», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας Ράμος, Ράνταλ Κάλινεν.