«Σκιά» του εαυτού του ο Μπρους Γουίλις καθώς η εκφυλιστική άνοια έχει επιδεινωθεί

«Σκιά» του εαυτού του ο Μπρους Γουίλις καθώς η εκφυλιστική άνοια έχει επιδεινωθεί

Τι λέει η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ

«Σκιά» του εαυτού του έχει γίνει ο σταρ του Χόλιγουντ, Μπρους Γουίλις, καθώς η εκφυλιστική άνοια από την οποία πάσχει, έχει επιδεινωθεί.

Στην πρώτη της συνέντευξη από τον Μάρτιο του 2022 που ανακοινώθηκε πως ο Γουίλις αποσύρεται από την ηθοποιία, καθώς έπασχε από αφασία, η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ Γουίλις περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει ο ίδιος και η οικογένειά του. «Είναι δύσκολο να ξέρει κάποιος (αν γνωρίζει τι του συμβαίνει)» δήλωσε και συνέχισε: «Η άνοια είναι δύσκολη, είναι δύσκολη ασθένεια γι’ αυτόν που του γίνεται τέτοια διάγνωση. Είναι επίσης πολύ σκληρό και για την οικογένεια. Δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον Μπρους, για την οικογένεια και για τα παιδιά».

Πριν έξι μήνες ήρθε η πιο ολοκληρωμένη διάγνωση, ότι ο Μπρους Γουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, μία ασυνήθιστη μορφή της ασθένειας, που προκαλεί επιδείνωση στην συμπεριφορά και την προσωπικότητα, επηρεάζοντας και την ομιλία. «Κατάλαβαν επιτέλους τι συμβαίνει. Αυτό όμως δεν κάνει την κατάσταση λιγότερο επίπονη. Αλλά το να ξέρεις τι συμβαίνει με τον Μπρους, αυτό το κάνει πιο εύκολο. Είναι λίγο πιο εύκολο» σημείωσε η σύζυγος του 68χρονου ηθοποιού.

Το μεγαλύτερο στήριγμα του σταρ του Χόλιγουντ φαίνεται πως είναι η οικογένειά του. Η σύζυγος του Έμα έχει αναλάβει την απόλυτη φροντίδα του, ενώ τον χαρακτηρίζει σαν «ένα δώρο που συνεχίζει να προσφέρει… αγάπη, υπομονή, αντοχή». Μαζί με την πρώην συζυγό του Ντέμι Μούρ κατά καιρούς δημοσιεύουν βίντεο με γλυκόπικρες οικογενειακές στιγμές με τις πέντε κόρες του και το εγγόνι που του χάρισε πρόσφατα η κόρη του Ρούμερ.

Μαζί με την Έμα Χέμινγκ Γουίλις εμφανίστηκε στην εκπομπή του NBC και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Συνδέσμου για τον Μετωποκροταφικό Εκφυλισμό σε μία προσπάθεια να ενημερωθεί ο κόσμος για την δύσκολη αυτή πάθηση.