Η Ντέμπι Γκίμπσον θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της

Η Ντέμπι Γκίμπσον θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της

«Αντανακλούν το δύσκολο ταξίδι μου στον κόσμο της ψυχαγωγίας, αλλά και σε όλες τις πτυχές της ζωής μου», τόνισε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια

Η Ντέμπι Γκίμπσον ανακοίνωσε ότι έχει εξασφαλίσει συμφωνία με τον οίκο Gallery Books για την έκδοση των απομνημονευμάτων της, σύμφωνα με το Publishers Weekly.

Το βιβλίο δεν έχει τίτλο ή ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι στιγμής, αλλά σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Γκίμπσον είπε ότι τα πρώτα απομνημονεύματά της «αντανακλούν το δύσκολο ταξίδι μου στον κόσμο της ψυχαγωγίας, αλλά και σε όλες τις πτυχές της ζωής μου».

«Ανυπομονώ να μοιραστώ τις ιστορίες μου μαζί σας, ώστε όλοι να αποκτήσετε έμπνευση και εργαλεία για να ακολουθήσετε το δικό σας ταξίδι, καθώς ο δεσμός με όλους εσάς είναι αυτό που με παρακινούσε πάντα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο!» σημείωσε.

Νωρίτερα φέτος, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ, δισκογραφική παραγωγός και ηθοποιός ξεκίνησε περιοδεία μετά την κυκλοφορία του LP της του 2021 The Body Remembers, που ήταν το πρώτο της άλμπουμ με νέο υλικό μετά από 20 χρόνια, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η γεννημένη στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης τραγουδίστρια ήταν παιδί-θαύμα . Άρχισε να γράφει τραγούδια όταν ήταν πέντε ετών και έμαθε παραγωγή δίσκων σε ηλικία 12 ετών. Σπούδασε κλασικό πιάνο στο Juliard School of Music της Νέας Υόρκης και έχει εμφανιστεί σε πολλές παραγωγές του Μπρόντγουεϊ.