Λεωφορείο με σχολικό μουσικό συγκρότημα ανατράπηκε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης – Tουλάχιστον ένας νεκρός

Λεωφορείο με σχολικό μουσικό συγκρότημα ανατράπηκε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης – Tουλάχιστον ένας νεκρός

Tο δυστύχημα σημειώθηκε κατά μήκος του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 84, κοντά στη Γουαγουαγιάντα

Ένα λεωφορείο ανατράπηκε σήμερα σε αυτοκινητόδρομο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, με τις αρχές να κάνουν λόγο για ένα δυστύχημα με πολλά θύματα, και το CNN μετέδωσε ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με το CNN και τοπικά μέσα ενημέρωσης, το λεωφορείο μετέφερε τα μέλη ενός σχολικού μουσικού συγκροτήματος.

Λίγα επίσημα στοιχεία ήταν άμεσα διαθέσιμα. Ωστόσο, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το δυστύχημα σημειώθηκε κατά μήκος του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 84, κοντά στη Γουαγουαγιάντα, περίπου 120 χλμ. βόρεια της πόλης της Νέας Υόρκης.

Θυγατρικό δίκτυο του NBC News μετέδωσε ότι τουλάχιστον 46 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι πέντε από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση, και ότι τα περισσότερα θύματα είναι ανήλικοι.

Οι υπηρεσίες διάσωσης στην κομητεία Όραντζ της Νέας Υόρκης ανακοίνωσαν ότι έχουν να κάνουν με μια "ανατροπή λεωφορείου" την οποία περιέγραψαν ως ένα περιστατικό με πολλά θύματα, χωρίς να δώσουν περισσότερα στοιχεία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος δείχνουν ότι το λεωφορείο είχε ένα λογότυπο της Regency Buses, μιας περιφερειακής γραμμής λεωφορείων που εξυπηρετεί τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσι και το Κονέκτικατ. Η εταιρία δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.